Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
17:05

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

О достопримечательностях Марганца создали новую книгу

О достопримечательностях Марганца создали новую книгу

«Марганец Туристичний» - так называется новое издание, которое под одной обложкой собрало все достопримечательности этого старинного города.

Несмотря на Большую войну, все мы мечтаем о Победе и мирной жизни. А также – о новых открытиях и путешествиях по родной земле.

С верой в скорую Победу и возобновление активного туризма в Марганце создали новую книгу об исторических и туристических достопримечательностях этого города. Автором издания «Марганец Туристичний» стал Марьян Корбут, который является администратором одноименной группы в соцсети.

О новой книге и о том, как ее приобрести, он рассказал:

«Книга "Марганець Туристичний". Формат – PDF, 630 сторінок

Книга вже доступна в онлайн форматі.

Про книгу

Історія - захоплююча наука, лише з часом розумієш, що охопити її цілком неможливо. Насамперед, це роздуми...

Книга «Марганець Туристичний» створена з метою розвитку внутрішнього туризму та збереження історико-культурної спадщини нашого регіону, це збірка багатовікових досліджень істориків, геологів та краєзнавців, які завзято вивчали наш край та оспівували його у своїх творах.

Час відображений у нашому виданні, сягає далеких скіфів... Незважаючи на те, що історична інформація висвітлена переважно у загальних рисах, кожен читач в інших джерелах (на які ми даємо посилання) має змогу детальніше ознайомитись.

Як замовити?

Замовити книгу можна перерахував донат на розвиток товариства "Марганець Туристичний"

за номером картки: 5168 7520 8120 9200

Після того, як відправете донат, відпишіться в коментарах, або в особисті повідомлення). Крім того, хто підтримував ідею створення книги донатами раніше, можуть отримати її в подарунок».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте