Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Золота надія»: у Дніпрі привітали золотих медалістів

|«« «« »» »»|

Попри другий рік війни та виклики дистанційного навчання у Дніпрі збільшилась кількість золотих медалістів. Торік їх було 255, а цьогоріч золоту медаль отримав 271 випускник. Всі вони показали чудові результати на Національному мультипредметному тестуванні.

Серед них і випускниця 99 школи Анастасія Станіславова. Дівчина здала на 200 українську мову та літературу, а також біологію.

«Біологія для мене був найлегший предмет, з тих, що я складала, бо я обожнюю її вчити. Та і хвилювання в мене не було перед тестом, бо за моїми плечима є досвід багатьох олімпіад, тому НМТ для мене було досить легким тестом. На сьогодні я вже на 100% визначилась, куди мрію вступити - це Київській Національний університет ім. Тараса Шевченка на факультет біології, але також подам документи і в інші українські заклади вищої освіти», - зазначила Анастасія Станіславова.

У своєму відеозверненні міський голова Борис Філатов звернувся до кращих із найкращих випускників і побажав: «Будьте нестримні, як український контрнаступ, бо ви вільні від народження та незламні всупереч всім обставинам. Дніпро пишається вами - завжди!».

Для кращих випускників, які здали на високі бали НМТ та отримали золоті та срібні медалі, організували церемонію нагородження «Золота надія». Це — традиційний для міста захід, утім щоразу його формат змінюється — аби було цікаво самим випускникам. Проте, через війну свято другий рік поспіль проводять на глибині 50 метрів - у дніпровському метро.

«На жаль, другий рік поспіль цей захід ми проводимо в такому форматі, але, тим не менш, це свято, на яке ми запросили наших дітей, аби вони зібрались у форматі офлайн. І на цьому святі ми нагородили наших медалістів, які показали чудові результати НМТ. Крім цього, під час свята ми влаштували розіграш для шкіл, тобто подарунок для своєї школи виграє випускник, витягнувши щасливий квиток. Це така в нас традиційна цікавинка, яку ми вирішили влаштувати і в цьому році», - зазначила заступниця міського голови, директорка департаменту гуманітарної політики ДМР Ксенія Сушко.

Цьогоріч на 200 балів НМТ склало 87 випускників з 37 закладів освіти Дніпра, з яких 18 – золоті медалісти. 16 учнів отримали 200 балів з 2-х предметів і одна учениця отримала 200 балів з 3-х предметів.

«Тут зібрались всі наші розумні випускники - ті, хто отримав 200 балів за НМТ. Причому серед них є й ті, хто отримав найвищий бал з кількох предметів, зокрема є і дівчина, якій вдалось скласти НМТ на 200 з усіх трьох предметів», - зазначив секретар міської ради Дніпра Олександр Санжара.

На захід запросили і відомих особистостей у сфері бізнесу, медіа. Також у форматі онлайн вітали своїх випускників і педагоги, які зараз боронять Україну від російських терористів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ржака  (08.07.23 12:17): Золотые медалисты дистанционного обучения ))) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті