Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 13 мая 2024
06:57

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В больнице Мечникова внедряют новые технологии при лечении инсультов

В больнице Мечникова внедряют новые технологии при лечении инсультов

За последний год число операций на сосудах головного мозга при инсультах и ранениях в Днепропетровской областной больнице имени Мечникова выросла почти в 3 раза и является наибольшим среди всех клиник Украины!

Ежедневно в больнице Мечникова спасают наших воинов и мирных людей, пострадавших от вражеских обстрелов.

Вместе с этим, в этой больнице ежедневно проводят операции и оказывают помощь при большом спектре других заболеваний.

Одно из важнейших направлений – борьба с инсультами и их последствиями.

За последний год число операций такого профиля выросло почти втрое.

О том, как новые технологии и зарубежные коллеги помогают больнице Мечникова решать эти проблемы, рассказал заместитель медицинского директора больницы Мечникова Александр Толубаев:

«Ввімкнено Non stop режим в ендоваскулярному центрі лікарні Мечникова, Дніпро.

Цей тиждень ми майже не бачили своїх рідних, бо повертались додому вже в комендантську годину. Кожен день по 5-6 внутрішньосудинних складних операцій при інсультах та пораненнях судин голови та шиї тривалістю по 2-4 години кожна! Безліч діагностичних ангіографій! П’ятничний марафон завершується під час ракетної атаки орків, під звуки вибухів! В цей час ми відновлюємо прохідність розірваної уламком сонної артерії у бійця, імплантуючи в неї графт-стент.

Сьогодні, в свій вихідний зранку вже знов на роботі. Два надскладних молодих пацієнта з гострим ішемічним інсультом - прохідність церебральних артерій відновлено нами під час ендоваскулярних операцій.

Кількість операцій на судинах головного мозку при інсультах та пораненнях в ендоваскулярному центрі лікарні Мечникова (Дніпро) зросла майже втричі за останній рік, і є найбільшою в Україні!

Наразі робочий режим дійсно виснажливий, але надихають врятовані нашими руками життя людей, що були б приречені на смерть чи глибоку інвалідіність! Відчуваємо підтримку колег з усього світу! А ще гріє душу нещодавне підтвердження від міністра охорони здоров’я на поставку в лікарню Мечникова найліпшого біпланарного нейроангіографа Philips Azurion 7, який допоможе врятувати тисячи життів! Ми всі тримаємо наш спільний фронт!

Три тижні поспіль в складі нашої дружньої нейрохірургічної команди лікарні працював нейрохірург Dr. Connor Berlin, Neurosurgery Resident, University of Virginia, USA.

Активно допомагав в лікуванні та операціях, як нашим військовим так і цивільним. Це й робота в приймальному відділенні, реанімаціях, Центрі церебральної нейрохірургії, ургентних та планових операційних, на сучасному мікроскопі Leica.

За цей короткий час Коннор Берлін став повноправним членом нашої дружньої нейрохірургічної сімʼї.

Ми вдячні нашому американському колезі Коннору Берліну, а також всім, завдяки кому цей візит відбувся.

З такою підтримкою ми неодмінно переможемо.

Разом до Перемоги!».

Фото со страницы Александра Толубаева.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Non stop режим  (31.07.23 15:32): После "реХВорм" американской санитарки, страшно попасть в наши больницы, там только добить умеют. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте