Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
04:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рятувальники успішно завершили курс з управління безпілотними апаратами

|«« «« »» »»|

У сучасному світі технології швидко розвиваються, змінюючи підхід до найрізноманітніших сфер нашого життя. Останнім часом рятувальники дедалі частіше використовують безпілотні літальні апарати для здійснення рятувальних місій у важкодоступних та небезпечних місцях.

Сьогодні інструктори благодійної організації Довжик провели навчання з управління безпілотними апаратами для рятувальників.

Основними завданнями було навчити фахівців використовувати дрони для координації рятувальних операцій, знаходження постраждалих, а також моніторингу небезпек на місцях подій.

Впродовж дня надзвичайники ознайомилися з основами технічної частини дронів, навчилися аналізувати зібрані дані з датчиків апаратів, розробляти плани рятувальних дій та впроваджувати їх на практиці.

Завдяки набутим знанням та навичкам, рятувальники тепер можуть більш ефективно використовувати дрони для виявлення небезпек, швидкого реагування на надзвичайні ситуації та зменшення ризиків для своєї власної безпеки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті