Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Ми не той народ, який буде схилятися перед іншими». Розповідь щелепно-лицьового хірурга з Дніпра

«Ми не той народ, який буде схилятися перед іншими». Розповідь щелепно-лицьового хірурга з Дніпра
Фото: Суспільне Дніпро

Щелепно-лицьовий хірург Олександр працює в одній з лікарень Дніпропетровщини. Від початку повномасштабного вторгнення лікує військових. Каже, бійцям допомагають всім, чим можуть.

Суспільне поспілкувалося з Олександром в рамках проєкту "Моя Незалежність".

Олександр розповідає, жити та працювати його надихають військові. Каже, вони незважаючи на холод або спеку роблять сивою роботу.

"Холод, голод, страх, ризик, вони відчайдушно роблять свою роботу, захищаючи нас та нашу Незалежність. Ми, як вільні українці, ми не хочемо бути об’єктом, ми є суб’єкти. Тобто, ми вирішуємо, що ми будемо робити в той чи інший час. Ніхто немає права нам вказувати наказувати, що робити. Те, що Росія, як країна-агресор робить з нашою країною, то вона хоче зробити з неї об’єкт", – каже чоловік.

Лікар розповідає, народився вже в незалежній Україні, і майбутнє своє бачить лише в свої країні.

“Ми не той народ, який буде схилятися перед іншими. Ми за своє боремося кожного дня. Те, що протягом багатьох років коїться в нашій країні, що геніальні люди виїжджають за кордон, тому що не можуть себе тут знайти. Насамперед, країна починається з тебе. Якщо ти хочеш щось робити на благо своєї країни – ти повинен залишатися та робити свою роботу добре, відчайдушно, незважаючи ні на що. Коли кожен українець буде роботи те, що має роботи, тоді наша країна буде на першому місці”, – розповідає медик.

Чоловік каже, мріє аби Україна ставала ще кращою та розвиненішою. Аби медична сфера розвивалась, аби лікарі кращих медзакладів приїздили на конференції в Україну.

"Я уявляю нашу країну такою, точніше, я хочу, щоб німці приїжджали до нас дивитися на наші дороги, щоб американці приїжджали до нас питати, як робити те чи інше. Передові лікарі приїжджали до нас на конференції, як краще оперувати, а не ми повинні були їздити до них та запитувати. Хочу, щоб наша країна знову досліджувати космос, бо то цікаво. Але насамперед, перш за все, я хочу, щоб ми стали вільні від впливу інших країн", – зазначив медик.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті