Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
08:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському внаслідок сварки жінок, одна з них отримала ножове поранення

У Кам`янському внаслідок сварки жінок, одна з них отримала ножове поранення

За спричинення тяжких тілесних ушкоджень жінці поліцейські Кам`янського затримали 30-річну містянку. Під час конфлікту підозрювана декілька разів вдарила знайому ножем.

28 серпня близько 23:30 до поліції надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення госпіталізована 28-річна жінка з ножовим пораненням.

Як з`ясувалося, біля одного із магазинів жінка присіла на лавку поруч із компанією, де знаходилась її знайома. Між жінками виник конфлікт, в ході якого підозрювана дістала ніж та декілька разів вдарила ним потерпілу. Після чого пішла з місця події.

Нападницю затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Кам`янською окружною прокуратурою їй повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті