Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
01:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Досягнення за тиждень: понад 30 медалей здобули спортсмени області на міжнародних і всеукраїнських змаганнях

Досягнення за тиждень: понад 30 медалей здобули спортсмени області на міжнародних і всеукраїнських змаганнях

За останній тиждень спортсмени регіону брали участь і в міжнародних, і у всеукраїнських змаганнях. Там загалом вибороли понад 30 нагород. Серед них 10 золотих, 12 срібних і 10 бронзових.

Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

«Наші спортсмени – наша гордість. Попри повномасштабну війну вони йдуть до нагород. Викладаються на повну. Заявляють про себе на всеукраїнських і міжнародних першостях», – зазначив в.о. директора департаменту молоді і спорту Дніпропетровської ОВА Андрій Панченко.

На етапі «Діамантової ліги» з легкої атлетики відзначилась зіркова стрибунка Ярослава Магучіх. Вона виборола перше місце, здолавши висоту 2,02 м. Дівчина повторила найкращий результат сезону у світі. Цим самим достроково забезпечила собі путівку у фінал престижної серії. Він пройде 16-17 вересня.

А у Франції на чемпіонаті з прибережного веслування підкорили п’єдестал пошани спортсмени області Іван Футрик та Дарина Калашникова. У них – по золотій медалі.

Успіхи були й на національній арені. У Чернівецькій області проходив Кубок України з боксу на честь Героїв Азовсталі. Там атлети Дніпропетровщини здобули 7 медалей.

Ще 22 нагороди – результат спортсменів області на Чемпіонаті України з веслування на байдарках та каное серед юніорів та молоді до 23 років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті