Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
13:32

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Театр ДГУ возродил фестиваль блогеров

Театр ДГУ возродил фестиваль блогеров

Из-за Большой войны он проходит в новом, но тоже очень интересном формате.

О подготовке этого проекта Городской сайт уже сообщал. 

Новый проект Театра ДГУ "HIMARĶSович, або ВЕЧІР З TALKом"продолжает традиции фестиваля «Днепровский пост», который до 2022 года 5 раз проводился в нашем городе с огромным успехом. 

О старте нового проекта в Доме на Троицкой подробно рассказал КУСТ:

«Стартував новий проект в рамках творчої діяльності Театру «ДГУ»: "HIMARĶSович, або Вечір з TALKом". Стартував, за словами автора проекту Євгена Гендіна, "душевно", "хюґе". Був повний зал.

"HIMARKSович або Вечір з TALKом» - цикл зустрічей з найвідомішими блогерами Украіни. Зустрічі тих, хто читає, із тими, хто пише. Під час цих зустрічей українські блогери зустрічатимуться зі своїми підписниками, спілкуватимуться з ними та відповідатимуть на їх запитання. 

Здавалось, складна на перший погляд назва має досить просту розшифровку. "TALK" — оскільки це бесіда, розмова, а "HIMARĶSович" – не стільки відсилка, скільки привітання автора проєкту — Євгена Марксовича (так, це дійсно його по батькові)

Аби проєкт мав «здоровий» початок, героїнею першої зустрічі Марксович запросив активну дописувачку facebook Наталію Ніколаєву (46 тис. підписників) - лікарку, авторку книг про психосоматику, яка пише на медичні і не тільки теми. Водночас Наталія зізнається: себе блогером не вважає.

«У мене просто була сторінка, свої друзі. А з початком ковіду я зранку прокинулась, а виявилось, що я вже блогер. У мене 20 тисяч підписників нізвідки, раптом взялися. І далі я вже продовжила, оскільки це відповідальність за людей, які мені довірились. Сьогодні будемо говорити про все, але я лікар, тому ухил в медичну тему, психосоматику, психологію», - розповіла Наталія Ніколаєва.

"HIMARKSович або Вечір з TALKом» - це своєрідна альтернатива Фестивалю блогерів "Дніпровський пост". До повномасштабного вторгнення він проходив щорічно. В умовах воєнного стану проводити фестиваль неможливо з економічних, безпекових та організаційних причин.

«Мені постійно пишуть і питають, коли Джаз-фест, коли Букспейс, коли Фестиваль блогерів? Але провести фестиваль ми зараз, звісно, не можемо. А ось зустрічі з топовими українськими блогерами відбуватимуться кожні три тижні. Відкрию секрет, наступний гість 12 жовтня - Юрій Гудименко. Взагалі будуть дуже різні блогери. Це ті, хто пише про країну, життя, війну, про себе. Пише цікаво і змістовно. Мій головний критерій відбору блогерів - аби вони писали від себе. І, звісно, не за гроші. В людей є можливість прийти, особисто познайомитись з блогером, подивитись йому в очі, про щось спитати і, можливо, навіть отримати відповідь, а шо - і таке буває», - розповів Євген Гендін, позаштатний радник міського голови Дніпра з питань культури, автор проєкту "HIMARĶSович, або Вечір з TALKом".

Проєкт "HIMARĶSович, або Вечір з TALKом" є благодійним. Частина із зібраних коштів буде спрямована на «Пам'ятник загиблим від бомб» В.Сідура в Дніпрі.

Отже, наступна зустріч в рамках проєкту "HIMARĶSович, або Вечір з TALKом" - 12 жовтня. 

Гість - блогер, письменник, політичний діяч, молодший сержант ЗСУ, засновник ГО «Мрія», яке покликано захищати права поранених військових та ветеранів, нагороджений Президентом України орденом «За Мужність» 3 ступеня, відзначений Валерієм Залужним "Сталевим Хрестом" - ЮРІЙ ГУДИМЕНКО».

Фото – КУСТ. 








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (14)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (13)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте