Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
21:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В обласній дитячій лікарні у Дніпрі вперше встановили інноваційну систему

В обласній дитячій лікарні у Дніпрі вперше встановили інноваційну систему

Українська розробка допоможе адміністрації лікарні аналізувати та покращувати роботу лікарів.

У Регіональному медичному центрі родинного здоров'я Дніпропетровської обласної ради встановили інноваційну систему виклику чергових лікарів у відділення екстреної медичної допомоги – "Knopka". Система працює навіть в умовах тимчасової відсутності електропостачання. Українська розробка допоможе медикам ефективніше та швидше надавати допомогу пацієнта, яких привозить швидка допомога.

Система "Knopka" реагує на виклик та визначає, чи надано їм допомогу у встановлений термін. Черговий лікар отримує на спеціальний телефон сповіщення від працівників приймального відділення. Система автоматично зафіксує прихід лікаря, коли він опиниться у зоні до 10 метрів біля приймального поста. “Knopka” зберігає інформацію скільки часу було витрачено на виклик. Це допомагає адміністрації лікарні аналізувати та покращувати роботу лікарів.

"За 4 роки роботи наша команда отримала багато порад від медичного персоналу. Але саме Олексій Власов, директор Центру родинного здоровʼя, надихнув нас на створення системи виклику для приймального відділення. Він пояснив нам, що така інновація критично важлива для більшості лікарень, куди пацієнтів везе швидка. Наша команда вдало поєднала ідеї пана Олексія з власним досвідом розробки. Крім того, я сам родом з Нікополя, і хочу, щоб подібне рішення запрацювало і в моєму рідному місті”, - пояснив ідею створення системи Іван Осадчий, CEO компанії-розробника.

За статистикою під час тестувального періоду в Дніпропетровській лікарні, лікарям потрібно від 3 до 5 хвилин, щоб прийти до приймального відділення.

Вперше рішення української команди впроваджено в Рівненські обласній лікарні наприкінці вересня цього року.

Про систему виклику Knopka Система Knopka є дуже простою в користуванні. Розробники побудували оптимальний сценарій роботи завдяки телефонам, планшетам та Bluetooth. Knopka встановлюється за 1 день та не потребує складних інсталяційних робіт.

У планах команди Knopka встановлення системи в інших містах України.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті