Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
12:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

16-летний днепровский жонглер установил рекорд Украины

|«« «« »» »»|

Для установления рекорда нашему земляку Роману Галишникову требовалось сделать максимальное число бросков тремя булавами за одну минуту.

Городской сайт уже рассказывал об этом жонглере-виртуозе. Жонглированием булавами и другими предметами Роман занимается с шести лет. И в этом деле достиг такого совершенства, что уже выступает в профессиональном цирке в Болгарии.

Вместе с этим, он является студентом Днепровского колледжа культуры. В его стенах вчера, 3 марта, и состоялось установление нового рекорда. За одну минуту Роман смог подбросить три булавы, жонглируя ими, 206 раз!

Достижение было торжественно зафиксировано Национальным реестром рекордов Украины, о чем сообщила его руководитель Лана Ветрова:

«3 березня 2024 року у Дніпрі 16-річний жонглер, дніпрянин Роман Галішніков вдало здійснив спробу встановити рекорд «Найбільша кількість кидків при жонглюванні трьома булавами за 1 хвилину».

До цієї події він ретельно готувався. Протягом однієї хвилини він мав здійснити найбільшу кількість кидків трьома булавами, кількість встановлено 206 кидків.

Роман жонглює булавами так швидко, що здається наче у нього в руках не булави, а пропелери. При такій швидкості візуально підрахувати параметр рекорду неможливо. Тому підрахунок вели по відео в уповільненому режимі.

Роман вдосконалюється у швидкісному жонглюванні з 6-річного віку. Перший тренер, який навчив його тонкощів жонгляжу та акробатики - легенда дніпровського цирку Сан Санич Цитко. З самого дитинства у юного артиста щоденні тренування по 3-4 години, майстерність відточена до автоматизму. У планах в юної зірки циркової арени – рекорд України, а в майбутньому – перевершити рекордсмена світу з жонглювання, знаменитого Маріо Бероусека.

Нині Роман Галішніков успішно виступає в болгарському Цирку Арена і паралельно навчається у Дніпровському фаховому мистецько-художньому коледжі культури на відділенні "Циркові жанри". До рекорду його готувала викладач-методист коледжу Анна Василівна Калиновська».

Фото – Информатор Днепр.

Gorod.dp.ua на Facebook.


727  (05.03.24 12:13): Ну всё-молодец малыш.а теперь займись реально чем то полезным. Ответить | С цитатой
Ніна  (04.03.24 10:50): Хернею займається. А дрони складати слабо? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте