Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 08 мая 2024
11:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Рибні консерви "Аквамарин" - №1 за якістю та користю

Рибні консерви

Рибні консерви - один з найзручніших способів швидко та смачно отримати цінні поживні речовини, які містяться в рибі. А особливо - в умовах дефіциту часу або коли немає можливості приготувати рибу «з нуля». Та чи всі рибні консерви однаково корисні? Експерти запевняють: важливо обирати продукцію перевірених виробників, які контролюють якість на всіх етапах. Один з таких відповідальних виробників на українському ринку - торгова марка "Аквамарин", що належить групі компаній "Інтеррибфлот".

"Інтеррибфлот" вже понад 20 років спеціалізується на переробці риби та морепродуктів. І весь цей час незмінними залишаються головні принципи компанії: якість, безпека та користь продукції для споживачів. Як розповідає засновник "Інтеррибфлот" Григорій Луцай, усі рибні консерви під ТМ "Аквамарин" виготовляються виключно з натуральної риби, без додавання будь-яких штучних консервантів.

Справжня "родзинка" рибних консервів "Аквамарин" - їх максимальна натуральність та збереження корисних властивостей риби. Це досягається завдяки використанню сучасної технології стерилізації, яка дозволяє зробити консерви абсолютно безпечними та придатними до тривалого зберігання без застосування консервантів. При цьому зберігаються не тільки смакові якості продукту, а й усі поживні речовини.

Співвласник "Інтеррибфлот" Андрій Чуклін зазначає: "За рахунок стерилізації при температурі 115-120°С протягом достатнього часу в готових консервах "Аквамарин" вміст білків досягає 25%, повністю зберігаються корисні жири, мінерали, вітаміни. Більше того, термічна обробка робить кістки риби настільки м'якими, що кальцій з них засвоюється організмом людини практично повністю".

Рибні консерви "Аквамарин" виготовляються на сучасному технологічному заводі "Південний", розташованому в Одеській області. Виробничі потужності підприємства дозволяють випускати до 3 млн банок консервів щомісячно.

В асортименті ТМ "Аквамарин" - понад 60 видів рибних консервів на будь-який смак: в олії, у власному соку, в томаті, рибні паштети, рибоовочеві консерви тощо. Консерви виготовляються в банках різного об'єму: від 100 до 240 г. Для виробництва використовується риба як власного українського вилову, так і імпортна риба елітних сортів (сардина, сардинела, скумбрія, тунець, лосось).

Уся сировина, яка надходить на завод, проходить суворий вхідний контроль. Для цього підприємство має власні сучасно обладнані лабораторії. Крім того, на заводі "Південний" впроваджено систему управління якістю ХАССП (HACCP), яка забезпечує контроль на всіх етапах виробництва.

Завдяки розвинутій системі дистрибуції продукцію ТМ "Аквамарин" можна придбати як у великих мережевих супермаркетах, так і в невеличких магазинах. В умовах війни "Інтеррибфлот" збільшила обсяги виробництва. Адже рибні консерви є стратегічно важливим продуктом тривалого зберігання, що забезпечує організм цінним тваринним білком. Це якісна та корисна та доступна продукція, яка допомагає зробити раціон збалансованим і поповнити організм необхідними речовинами.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте