Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 03 мая 2024
23:04

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Оздоровча кампанія у Дніпрі. Хто може претендувати

Оздоровча кампанія у Дніпрі. Хто може претендувати

Місто турбується про оздоровлення дніпрян пільгової категорії.

«Як показав досвід минулого року, організація санаторно-курортного лікування – актуальна соціальна послуга для наших містян пільгових категорій навіть в умовах воєнного стану в Україні. Департамент соціальної політики здійснює організацію санаторно-курортного лікування міським коштом, укладаючи тристоронній договір між одержувачем послуги, департаментом та місцем оздоровлення», — розповіла Ірина Максименко, начальниця управління соціального захисту департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради.

Отримати послугу можуть містяни таких пільгових категорій:

- особи з інвалідністю із супровідниками;
- учасники бойових дій в Афганістані та на території інших держав;
- мешканці міста, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи 1 та 2 категорій.

«Важливо, що дніпряни мають право вільного вибору санаторно-курортного закладу, а також обирати й дати оздоровлення. З початком оздоровчої кампанії громадяни зазначених пільгових категорій міста можуть звернутися до управлінь соціального захисту населення Дніпровської міської ради за місцем реєстрації із заявою про бажання оздоровитися в поточному році та медичною довідкою. Направлення на санаторно-курортне лікування здійснюється виключно за принципом черговості», — прокоментувала Ірина Максименко.

Для кожної пільгової категорії визначено певний термін оздоровлення. Для дітей з інвалідністю із супровідниками – 21 день, для громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, учасників бойових дій в Афганістані та на території інших держав – 18 днів.

«У поточному бюджетному році департамент запланував оздоровити 617 громадян зазначених пільгових категорій. Як завжди, працюватимемо якісно, виключно на позитивний результат та зміцнення психологічного та фізичного стану дніпрян», — підсумувала Ірина Максименко, начальниця управління соціального захисту департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради.
Детальніше — socialpolitica. dniprorada.gov.ua.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте