Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
17:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Відремонтована амбулаторія, укриття в міській лікарні: інспекційний обʼїзд чергової по місту

|«« «« »» »»|

У Дніпрі продовжують оновлювати міські лікувальні заклади. Усе, аби в оновлених просторах було зручно і комфортно як пацієнтам, так і персоналу.

Нещодавно закінчили ремонт однієї з міських амбулаторій. Йдеться про 2-й і 3-й поверхи будівлі, а також аварійні виходи та покрівлю. У 2020-2021 роках тут капітально відремонтували за кошти міського бюджету перший поверх.

Цьогорічний ремонт теж виконали за кошти міського бюджету. Замінили комунікації водопостачання та водовідведення, радіатори опалення; електропроводку та прилади освітлення; вікна та двері на металопластикові.

А ще зробили підлогу, стіни, стелю. Замінили перила на сходах аварійних виходів. Встановили відбійники в коридорах тощо. Окрім того, у міській амбулаторії зробили нову покрівлю. Улаштували підвісні жолоби, водостічні труби тощо. Після закінчення робіт у відремонтованих та сучасних кабінетах надають вторинну медичну допомогу, зокрема й лабораторні послуги, понад 20 спеціалістів.

«Проведені ремонтні роботи не лише покращили зовнішній вигляд приміщень, забезпечили комфортніші умови для працівників та пацієнтів закладу, а й посприяли підвищенню енергоефективності будівлі в цілому. Нові вікна та двері забезпечили кращу теплоізоляцію. А відтак — зменшено тепловтрати. Сучасні радіатори мають кращу теплопередачу, що дозволяє опалювати приміщення більш ефективно. А енергоефективна проводка та освітлення знижує споживання електроенергії. Покрівлю теж зроблено з застосуванням енергоефективних матеріалів та технологій. Це теж знижуватиме витрати на опалення та забезпечить кондиціонування повітря завдяки поліпшенню теплоізоляції», — каже Наталя, заступниця директора центру первинної медико-санітарної допомоги.

За словами заступниці директора департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради Олександри Бодні, ремонти у міських лікувальних закладах проводять із врахуванням вимог енергозбереження.

«За понад два роки повномасштабної війни ми відремонтувати, відновили роботу 15 амбулаторій. Важливо розвивати й оновлювати медичний простір. Усе це — для комфорту містян», — підкреслила Олександра Бодня. Вона 19 травня є черговою по місту.

Під час інспекційного обʼїзду чергова по місту відвідала і укриття на території однієї з міських лікарень. Тут є 2 споруди цивільного захисту, які працюють цілодобово і знаходяться під охороною. Є місця для сидіння, запаси питної та технічної води, WI-FI.

Укриттями користуються лікарі, пацієнти та мешканці прилеглих районів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті