Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
18:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

УПЛ. З повітряною тривогою: Дніпро-1 - Шахтар 1:1

УПЛ. З повітряною тривогою: Дніпро-1 - Шахтар 1:1
Фото: УПЛ

Матч, у якому турнірні задачі виконувала лише одна команда. Досить очікувано, що Маріно Пушич провів тотальну ротацію ростеру на цю гру. До сигналу про повітряну тривогу можна стверджувати, що саме господарі поля мали перевагу в контексті створення небезпечних моментів. Зокрема, дніпряни зуміли розмочити рахунок вже на 10-й хвилині зустрічі. Відвертим привозом Педріньйо скористався Філіппов.

А далі, на жаль, сталась вже традиційна ситуація для Дніпра - повітряна тривога. Не встигли команди перетнути екватор першого тайму, як були змушені покинути поле, пише UA-Футбол.

Досить швидко у регіоні прозвучав відбій, однак через декілька хвилин колективи знову пішли в укриття. На цей раз вже на цілу годину...

Після невимушеної паузи сценарій гри повністю змінився. Ініціативою заволоділи "гірники". Довгий період володіння м'ячем від гостей було дуже стерильним, однак під завісу першого тайму чинному чемпіону все ж вдалось встановити паритет на табло. Швед протягнув м'яч до карної зони та невигадливо пробив прямо у Волинця. Однак страж воріт спортклубівців, відверто, погано парирував цей удар, чим успішно на добиванні скористався Марлон.

У другому таймі характер зустрічі не змінився. Підопічні боснійського наставника продовжували домінувати за відсотком володіння та намагались будувати позиційні атаки. В свою чергу, футболісти Юрія Максимова розчаровували та абсолютно нічого цікавого не пропонували попереду. Господарі діяли дуже блякло та безідейно. Хоча, очки конче були потрібні саме дніпровській команді, враховуючи боротьбу за зону єврокубків. Дуже дивувала така поведінка гравців дніпровського колективу... Тим більше, коли проти тебе резервний склад донеччан.

У другій половині зустрічі, однозначно, "Шахтар" був ближчим до свого другого голу, ніж дніпряни. Зокрема, максимально інертний до цього Невертон взяв ініціативу на себе та пробив у стійку.

Без тривог дограти цей матч команди так і не зуміли. За 15 хвилин до кінця основного часу спарингу знову прозвучав сигнал про повітряну загрозу. Довготривалі паузи через тривоги мають особливість докорінно змінювати характер гри. Так сталось і тут. Кінцівка матчу була саме за "Дніпром-1". Господарі активізувалися, але не змогли конвертувати свої нагоди у забиті м'ячі.

Знову ж таки, на даний момент поточний рівень та підбір виконавців донецької команди є недосяжним для усіх інших колективів УПЛ. Навіть не основним складом, "Шахтар" спокійно своїм пресингом розбивав та нівелював усі атакувальні потуги дніпрян. Врешті-решт команди дограли поєдинок, який тривав більше чотирьох годин.

"Дніпро-1" знову сам собі створює собі проблеми. Це ще благо, що футбольна вдача на стороні дніпрян. Оскільки, якимось чудом абсолютний аутсайдер в лиці харківського "Металісту 1925" сьогодні, завдяки дублю Моури наприкінці зустрічі, вирвав нічию у матчі з житомирським "Поліссям". Ну а "Шахтар", навіть провівши потужну ротацію та не маючи турнірних задач, довів свій статус-кво та клас.

Матч 29-го туру УПЛ сезону 2023/24
Неділя. 19-е травня
Дніпро, "Дніпро-Арена"

"Дніпро-1" - "Шахтар" 1:1

Голи: Філіппов 10 - Марлон 44

"Дніпро-1": Волинець, Адамюк, Сваток, Сарапій, Пасіч, Бабенко, Рубчинський, Піхальонок, Очеретько, Леднєв (Гуцуляк 60), Філіппов.
Запасні: Кінарейкін, Юрчук, Авраменко, Третьяков, Когут, Мельниченко, Танчик, Гуцуляк, Ківінда, Гаджиєв, Баденко.
Головний тренер: Юрій Максимов.

"Шахтар": Твардовський, Гочолеішвілі, Бондар (Лемкін 75), Міроші, Педріньо, Степаненко, Назарина (Бондаренко 90+1), Марлон (Кевін 84), Швед, Невертон (Криськів 84), Сікан.
Запасні: Рудько, Різник, Лемкін, Азаров, Конопля, Криськів, Бондаренко, Цуканов, Кевін.
Головний тренер: Маріно Пушич.

Попередження: Гочолеішвілі 49, Криськів 89.

Арбітр: Шурман Денис

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті