А тепер Олександр керує харчуванням бійців 128-ї окремої Дніпровської бригади ТРО ЗСУ.
Велика війна кардинально змінила долі багатьох людей, які стали на захист України.
До її початку Олександр 17 років працював у найкращих ресторанах Дніпра, України та світу.
У лютому 2022 року він був шеф-кухарем 5-зіркового ресторану у Швеції.
Але залишив це престижне місце, щоб повернутися до України.
Про долю свого улюбленого шеф-кухаря у 128 Дніпровській бригаді розповіли:
«“Улюблена страва побратимів — борщ", - каже Олександр, шеф-кухар 5-зіркового європейського ресторану, а нині шеф-кухар підрозділу 128 бригади ТрО ЗСУ.
17 років він працював у відомих ресторанах Дніпра та світу. А після початку повномасштабного вторгнення — повернувся зі Швеції в Україну та пішов у військкомат.
Як митець високої кухні Олександр може здивувати будь якого гурмана, але зараз набагато важливіше з набору стандартних продуктів від Міноборони нагодувати бійців, що повернулися з бойового виходу.
Щодня з 6 ранку Олександр готує тричі на день: це може бути 15 літрів розсольника чи 10 кілограмів стейків».
Відео «Супільне Дніпро» про шеф-кухаря бригади можна подивитися тут
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |