Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 25 червня 2025
19:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Герої Дніпровської бригади ТРО: Він був шеф-кухарем 5-зіркового європейського ресторану

Герої Дніпровської бригади ТРО: Він був шеф-кухарем 5-зіркового європейського ресторану

А тепер Олександр керує харчуванням бійців 128-ї окремої Дніпровської бригади ТРО ЗСУ.

Велика війна кардинально змінила долі багатьох людей, які стали на захист України.

До її початку Олександр 17 років працював у найкращих ресторанах Дніпра, України та світу.

У лютому 2022 року він був шеф-кухарем 5-зіркового ресторану у Швеції.

Але залишив це престижне місце, щоб повернутися до України.

Про долю свого улюбленого шеф-кухаря у 128 Дніпровській бригаді розповіли:

«“Улюблена страва побратимів — борщ", - каже Олександр, шеф-кухар 5-зіркового європейського ресторану, а нині шеф-кухар підрозділу 128 бригади ТрО ЗСУ.

17 років він працював у відомих ресторанах Дніпра та світу. А після початку повномасштабного вторгнення — повернувся зі Швеції в Україну та пішов у військкомат.

Як митець високої кухні Олександр може здивувати будь якого гурмана, але зараз набагато важливіше з набору стандартних продуктів від Міноборони нагодувати бійців, що повернулися з бойового виходу.

Щодня з 6 ранку Олександр готує тричі на день: це може бути 15 літрів розсольника чи 10 кілограмів стейків».

Відео «Супільне Дніпро» про шеф-кухаря бригади можна подивитися тут

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
210
років від дня народження відомої письменниці Олени Андріївни Ган

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті