Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 05 мая 2024
04:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 23 ноября

Криминальная сводка на 23 ноября
Знаходження в незаконному обігу значної кількості зброї і вибухівки зазвичай є одним з головних чинників, що дестабілізують оперативну обстановку. Так, у 2009 році на Дніпропетровщині скоєно низку злочинів з їх використанням.

Тож, з метою активізації роботи по вилученню з незаконного обігу вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових речовин, попередження їх застосування та поліпшення оперативної обстановки з 18 по 25 листопада на території Дніпропетровської області проводиться цільова оперативно-профілактична операція «Зброя – Вибухівка», за перші кілька днів якої розкриті такі злочини:

1. 21 листопада п. р. о 15.35 співробітниками Магдалинівського райвідділу міліції в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків смт. Магдалинівка у раніше засудженого 41-річного господаря оселі було вилучено: 15 патронів калібру 5,45 мм до автомату «Калашнікова», 37 патронів калібру 5,6 мм без маркування, а також запал ручної гранати та 1 кг пороху. Наразі за даним фактом слідчим відділом Магдалинівського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

2. 20 листопада п. р. о 13.15 на вул. Каунаській м. Кривий Ріг співробітниками Центрально-Міського райвідділу міліції у 29-річного чоловіка була вилучена вибухова речовина «Тротил» вагою 110 г. Наразі за даним фактом слідчим відділом Центрально–Міського РВ вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

3. 20 листопада п. р. о 19.55 співробітниками Дніпровського райвідділу міліції м. Дніпродзержинська у раніше засудженого 40-річного місцевого мешканця був вилучений обріз гвинтівки «Мосіна» калібру 7,62 мм. Наразі за даним фактом слідчим відділом Дніпровського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

4. 20 листопада п. р. о 18.40 співробітниками Баглійського райвідділу міліції м. Дніпродзержинська у раніше засудженого 51-річного чоловіка вилучена граната «РГД-5» часів Великої Вітчизняної війни з запалом. Наразі за даним фактом слідчим відділом Баглійського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

5. 21 листопада п. р. на вул. Головка м. Кривий Ріг співробітниками Тернівського райвідділу міліції у раніше засудженого 31-річного місцевого мешканця були вилучені дві гранати «Ф-1» часів Великої Вітчизняної війни та один запал до них. Наразі за даним фактом слідчим відділом Тернівського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


САДАМА  (24.11.09 08:22): Зяма Ты самый+самый. Во голова!!! Иди в МВД. Ответить | С цитатой
Юлия  (23.11.09 22:55): Опять-25!!! Одна область в новостях!!! И так всегда. Днепропетровск криминагенно чист изо дня в день? На фиг нам Марганец, Кр. Рог , Днепродым? На первом месте должен Днепр быть в новостях, а после-область. Ответить | С цитатой
Зяма  (23.11.09 17:04): ...вилучена граната «РГД-5» часів Великої Вітчизняної війни...
СМЕШНО, а теперь посмотрите сюда:
...Разработка ручной осколочной гранаты дистанционного действия РГД-5 была начата в 1950-е годы. В 1954 году граната РГД-5 была принята на вооружение Советской армии...
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте