Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 05 мая 2024
02:07

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 24 ноября

Криминальная сводка на 24 ноября
1. 23 листопада п. р. співробітниками Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУМВС України в області зібраний матеріал у відношенні 47-річного, двох 25-річних чоловіків та 40-річної, 33-річної жінок, які протягом 2008-2009 років займалися виготовленням, тиражуванням та оптовим розповсюдженням продукції порнографічного змісту. В ході проведення 8 санкціонованих обшуків було вилучено понад 3 000 оптичних дисків з виготовленими поліграфічними обкладинками порнографічного та контрафактного характеру, підроблені контрольні марки, 7 системних блоків, ноутбук, фасувальні прилади, понад 2 000 боксів. Наразі порушена кримінальна справа за ст. 301 ч. 2 Кримінального кодексу України («Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів»).

Знаходження в незаконному обігу значної кількості зброї і вибухівки зазвичай є одним з головних чинників, що дестабілізують оперативну обстановку. Так, у 2009 році на Дніпропетровщині скоєно низку злочинів з їх використанням. Тож, з метою активізації роботи по вилученню з незаконного обігу вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових речовин, попередження їх застосування та поліпшення оперативної обстановки з 18 по 25 листопада на території Дніпропетровської області проводиться цільова оперативно-профілактична операція «Зброя – Вибухівка», за кілька днів якої розкриті такі злочини:

1. 23 листопада п. р. о 18.20 співробітниками сектору карного розшуку Орджонікідзевського міськвідділу міліції в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків по вулиці Дорожній в с. Крутий берег Нікопольського району у 45-річного господаря оселі було вилучено: 31 патрон калібру 5,6 мм, без маркування та незареєстровану одноствольну мисливську рушницю невстановленого зразку.

Слідчим відділом Орджонікідзевського МВ міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

2. 23 листопада п. р. о 14.15 співробітниками Управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС України в області в м. Нікополь біля одного з будинків по вулиці Херсонській у раніше засудженого 49-річного чоловіка вилучений обріз двоствольної мисливської рушниці «ТОЗ-34Р», 12-го калібру.

Слідчим управлінням ГУМВС в області вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»)та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

3. 23 листопада п. р. о 22 годині співробітниками сектору карного розшуку Апостолівського райвідділу міліції біля одного з будинків по вулиці Вокзальній у непрацюючого 33-річного чоловіка вилучені 17 патронів калібру 7,62 мм до АК (10 патронів з маркуванням «270-75», 6 патронів з маркуванням «270-76» та 1 патрон з маркуванням «539-68»).

Слідчим відділом Апостолівського РВ міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

4. 23 листопада п. р. о 14.30 співробітниками сектору карного розшуку Петропавлівського райвідділу міліції в селі Богдано-Вербки в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків по вулиці Кірова у 52-річного господаря оселі були вилучені 32 патрони калібру 5,6 мм без маркування.

Слідчим відділом Петропавлівського РВ міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

5. 23 листопада п. р. о 16.35 співробітниками сектору карного розшуку, сектору дільничних інспекторів міліції Юр’ївського райвідділу міліції біля одного з будинків по вулиці Леніна у 47-річного місцевого мешканця вилучено 41 патрон калібру 5,6 мм без маркування.

Слідчим відділом Юр’ївського РВ міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Владимир  (25.11.09 15:16): А мне пнковских филиалов и три ломбарда.онравились ограбления в Марлевых масках от гриппа. Обчистили пару ба Ответить | С цитатой
Будьте бдительны!  (25.11.09 10:21): В Днепропетровске снимают шапки,забирают мобилы,гоп-стоп короче и менты бессильны. А так же грабят и угоняют машины. Ответить | С цитатой
возмущённая  (24.11.09 22:11): ОПЯТЬ новости области!!! Что за фигня??? В Днепропетровске каждый день нападают на людей, а вы Апостолово, Никополь, Орджоникидзе... Нам надо знать в первую очередь криминальную сводку самого Днепра, а после области! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте