Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
10:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

МНС повідомляє

МНС повідомляє
26 квітня 2010 року в області сталося 16 пожеж, десять з них – у самому обласному центрі. Причинами виникнення загорянь у тринадцяти випадках стало необережне поводження з вогнем, у двох – коротке замикання в електричних мережах, у одному - підпал.

Збитки від вогню склали 10,5 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано матеріальні цінності на суму 177 тис. гривень.Минулої доби в області люди на пожежах не постраждали.

Знову зафіксовано численні випадки виявлення застарілих боєприпасів: у Софіївському районі в 7 км на схід від с. Петрове (40 артилерійських снарядів калібру 45 мм., 20 артилерійських снарядів калібру 76 мм.; 3 артилерійські снаряди калібру 88 мм.; 2 артиерійські снаряди калібру 105 мм.; 1 артилерійський снаряд калібру 152 мм.; 1 мінометну міну калібру 50 мм; мінометні міни калібру 82 мм - 36 од.; протипіхотна граната Ф-1 - 1 од.; протипіхотна граната РГ-42 - 5 од.; протипіхотна граната М-24 - 1 од.; протитанкова граната РПГ-40 – 1 од.; підствольна протипіхотна граната 30мм – 1 од., запали Кавешнікова – 2 од. Всього боєприпасів - 114 од.);Софіївський район, біля с. Жовте: ( 1 авіабомбу ФАБ-100 ). У обох випадках застарілі боєприпаси виявлені під час проведення пошукових робіт Криворізьким відділенням історично - пошукової організації «Пошук - Дніпро». У Нікопольському районі, біля кургану Нечаєва могила (1 артилерійський снаряд калібру 45 мм., 1 артилерійський снаряд калібру 76 мм., 1 мінометну міну калібру 82 мм.);у Верхньодніпровському районі , біля с. Мишурін Ріг (1 артилерійський снаряд калібру 76 мм). Піротехніками ГУ МНС України в області боєприпаси знищено, місця подій обстежено, додаткових вибухонебезпечних предметів не виявлено. У Новомосковському районі біля села Новотроєцьке (1 мінометну міну калібру 82мм.) Місце виявлення боєприпасу огороджено та охороняється співробітниками МВ ГУ МВС України в області. Надана заявка на знищення боєприпасу.

У ставку смт. Софіївка, виявлено труп 24-річного місцевого мешканця. Тіло потонулого, без слідів насильницької смерті, направлено на СМЕ. Причини загибелі встановлюються.

У Тернівському районі міста Кривий Ріг, під час паління багаття на пустирі, було кинуто до вогню невстановлений предмет, що вибухнув. В наслідок вибуху постраждав 26 річний громадянин, який з закритою черепно-мозковою травмою, закритим перелом лівої тіменної кістки, численними осколочними пораненнями обличчя, переломом нижньої щелепи, в стані алкогольного сп’яніння, госпіталізований до 2-ї міської лікарні. Стан потерпілого тяжкий.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті