Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 12 мая 2024
14:53

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 29 апреля

Криминальная сводка на 29 апреля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

1. 28 квітня п. р. о 16.45 до співробітників Синельниківського міського відділу міліції від чергового лікаря станції швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків по вул. Веселій в місті Синельникове, на підлозі кухні в оголеному стані, з чисельними колото-різаними пораненнями шиї та грудної клітини був знайдений труп жінки. При виїзді на місце події співробітникам міліції вдалося встановити особу постраждалої, якою виявилася непрацююча 39-річна господарка оселі. За скоєння злочину співробітниками Синельниківського МВ затриманий непрацюючий 36-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 28 квітня близько 11.00 зловмисник знаходився в гостях у постраждалої та разом з нею розпивав спиртні напої. Під час спроби вступити в статевий зв'язок між чоловіком та жінкою виникла сварка, внаслідок якої зловмисник кухонним ножем завдав жертві близько 50-ти ножових поранень шиї та тулубу. Після цього з метою приховання злочину чоловік, зібравши одяг вбитої, підпалив його на підлозі кімнати. Потім, зачинивши двері з внутрішньої сторони, зловмисник вибив шибку вікна та зник з місця подій. Знаряддя злочину – кухонний ніж та одяг зі слідами речовини бурого кольору вилучені. За даним фактом слідчим відділом Синельниківського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство»).

2. 28 квітня п. р. о 15.30 до співробітників Павлоградського міського відділу міліції звернувся непрацюючий, раніше судимий 42-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що того ж дня близько 05.30 знайомий на ім’я Олександр зайшов до його будинку, завдав постраждалому удари в область голови та тулубу та зачинив його у шафі. Після цього зловмисник заволодів його майном, а саме: телевізором, мобільним телефоном, двома пивними бокалами, магнітофоном, а також макаронними та круп’яними виробами. Сума заподіяного збитку склала 1425 грн. Під час оперативно-розшукових заходів співробітниками Павлоградського міського відділу міліції за скоєння злочину затриманий непрацюючий, раніше судимий 43-річний місцевий мешканець. Наразі за даним фактом слідчим відділом Павлоградського міського відділу порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж»).

3. 28 квітня співробітниками держслужби по боротьбі з економічною злочинністю зібраний матеріал відносно головного ветеринарного лікаря одного з районів Дніпропетровської області. Жінка у своєму власному кабінеті вимагала від місцевого мешканця та одержала хабар у сумі 1 тис. грн. за прискорення видачі ветеринарного свідоцтва. Предмет хабара вилучений. Наразі за даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 368 Кримінального кодексу України («Одержання хабара»).

4. 28 квітня п. р. близько 10.00 співробітниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході реалізації оперативних матеріалів в одній із квартир по вул. Космонавтів був проведений санкціонований обшук. Під час обшуку у непрацюючого, раніше судимого 37-річного господаря оселі були вилучені наркотичні речовини, а саме: 20 г «Метамфетаміну» та 2 г «Маріхуани», а також гроші у сумі 8200 грн. та 100 доларів США, які були отримані від збуту наркотиків. Наразі вилучені наркотичні речовини направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи. За даним фактом слідчим відділом Саксаганського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересиланя чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»). Зловмисник затриманий.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (30.04.10 08:45): Позор и байкот НЕ ДНЕПРОПЕТРОВСКИМ новостям и "Модераторам?" !!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте