Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 05 мая 2024
05:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Преступления директора ООО повлекли убытки на общую сумму свыше 5,8 млн. гривен

Преступления директора ООО повлекли убытки на общую сумму свыше 5,8 млн. гривен
Фото focus.ua
Прокуратурою направлено до суду кримінальну справу, по обвинуваченню директора одного з ТОВ, який спричинив збиткі на загальну суму понад 5,8 млн. гривень.

30 квітня 2010 року прокуратурою Красногвардійського району м. Дніпропетровська направлено до суду для розгляду по суті кримінальну справу, по обвинуваченню директора одного з ТОВ в злочинах, передбачених ч.2 ст.364 (зловживання службовим становищем), ч.5 ст.191 (розтрата чужого майна), ч.2 ст.209 (легалізація доходів), ч.3 ст.212 (ухилення від сплати податків) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

В ході проведення досудового слідства встановлено, що у лютому 2008 року директор TOB з іноземними інвестиціями, якому стало відомо про інвестування товариством з обмеженою відповідальністю «Центр молодіжного будівництва» грошових коштів в майбутнє будівництво житлового будинку, вирішив заволодіти та привласнити зазначені кошти.

Реалізовуючи свій злочинний намір, він надав інвестору раніше підготовлені ним угоди на будівництво на суму понад 3,6 млн. гривень, заздалегідь не маючи наміру їх виконувати.

Отримані, як оплата за договором кошти, передані для використання в інвестуванні будівництва об'єкту, керівник TOB з І І умови договору не виконав, а грошові кошти на зазначену суму, привласнив.

Не збираючись використовувати кошти за цільовим призначенням, директор ТОВ легалізував (відмив) їх шляхом перерахування на розрахункові рахунки інших підприємств, установ і організацій, як оплату за виконання умов раніше укладених з ними угод, погашення кредитів, фінансування будівництва, тощо.

Крім того, в період з січня по травень 2008 року генеральний директор TOB з І І умисно ухилився від сплати: податку на додану вартість на суму понад 909 тис. гривень та податку на прибуток підприємства на суму понад 1,2 млн. гривень, що привело до фактичного ненадходження до бюджету держави грошових коштів на загальну суму 2 165 989 гривень.

Загалом, діями обвинуваченого заподіяно збитків громадянам, іноземним інвесторам та державі на загальну суму понад 5,8 мільйонів гривень.

З 05 лютого 2010 року обвинувачений знаходиться під вартою та на його майно накладено арешт.

Максимальний термін покарання, передбачений законодавством, за скоєні злочини – до 12 років позбавлення волі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Рурикович  (08.05.10 17:40): ну чтож..заблокировано так заблокировано..я о высказывании.
Все что о Днецких пишут уже является спамом...
И как я понимаю блокируют наши же..днепровские проданцы!
Ответить | С цитатой
бывший работник склада  (08.05.10 15:04): Вы заедьте на т.н. обойную фабрику "славянские обои" (ул. Георгшия Каминского. АНД р-н) и увидите как там не "воруют" по данным ч.3 ст.212 (ухилення від сплати податків) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Проверьте нежданно негаданно!... Ведь бюджету нужны деньги?. Ответить | С цитатой
Моё имя  (07.05.10 17:40): Ого "палок" нарисовали. 5 штук. Ответить | С цитатой
кее  (07.05.10 16:54): den, як погашення кредитов, тоесть деньги провёл как погашение кредита єто один из способов обнала, вполне заурядный. Ответить | С цитатой
йцукен  (07.05.10 15:49): sola, только милиционеры, адвокаты и судьи, перед тем как выпустить, отберут у бедного козлика всю капусту... Ответить | С цитатой
Rc.F  (07.05.10 14:42): А почему фамилию не напсали руководителя? Ответить | С цитатой
den  (07.05.10 13:24): директор ТОВ легалізував (відмив) їх шляхом перерахування на розрахункові рахунки [...], як [...] погашення кредитів,

СЕНСАЦИЯ! погашение кредитов в банки- это отмывание денег!...
Ответить | С цитатой
sola  (07.05.10 12:56): дадут года четыре и через два выпустят по УДО. Некислый заработок Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте