Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 11 мая 2024
11:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На военном кладбище установлена уникальная художественно-скульптурная экспозиция

На военном кладбище установлена уникальная художественно-скульптурная экспозиция
dndz.tv
7 травня у Дніпродзержинську, на військовому кладовищі-меморіалі по вулиці Скаліка, урочисто відкрито унікальну художньо-скульптурну експозицію до 65-річчя Великої Перемоги.

Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив Дніпродзержинський міський голова Ярослав Корчевський. За програмою відновлення військових меморіалів у місті, до 65-ї річниці Великої Перемоги творчій майстерні ковалів «SeAl» — Сергію Крупію та Олександру Зеленову — було замовлено оформлення вхідного комплексу до меморіалу у вигляді кованої решітки.

Творча майстерня за підтримки приватного підприємця Анатолія Савенка виконала замовлення на такому високопрофесійному та натхненному рівні, що готовий виріб, за оцінкою фахівців, набуває статусу художньо-скульптурної експозиції, унікальної з огляду і на задум, і на втілення ідеї у металі засобами ковальства.

Решітка має вигляд великої панорами війни: солдатського фронтового життя, танкових боїв, взяття рейхстагу, прапору Перемоги, журавлиного клину, з уособленням народного подвигу, відтворенням високих мистецьких традицій.

«Відкриття експозиції стане подарунком ветеранам і всім городянам до великого свята, вагома мистецька робота є гідним внеском відданості великому подвигу загиблим на фронтах, ветеранам війни та щирої вдячності городян. Подібних комплексів місто та, можливо, й уся Україна до цього часу не мали», — сказав Ярослав Корчевський.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте