Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 13 мая 2024
13:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Задержан распространитель детской порнографии

Задержан распространитель детской порнографии
Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУМВС України в Дніпропетровській області отримали оперативну інформацію щодо мешканця обласного центру, який організував злочину діяльність щодо розповсюдження творів порнографічного характеру, створених за участю малолітніх дітей.

В ході проведення заходів, спрямованих на перевірку вказаної інформації, було встановлено, що зловмисник за допомогою розміщення об’яв на сайтах здійснює реалізацію творів порнографічного характеру за електронні кошти системи «вебмані».

Так, в березні цього року до Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУМВС України в області з повідомленням про злочин звернувся місцевий мешканець, який повідомив про спілкування в мережі інтернет за допомогою електронної пошти з адресатом, котрий розповсюджує дитячу порнографію. При спілкуванні лиходій запропонував молодику придбати за електронні кошти оптичний диск з відображенням відео роликів для дорослих, на що той погодився. В лютому цього року поштою йому був доставлений оптичний диск, при перегляді якого встановлена наявність на ньому відео роликів порнографічного характеру.

Вказаний оптичний диск був направлений на експертизу для проведення дослідження. Після проведення дослідження був отриманий висновок про те, що відеозаписи, які містяться на оптичному диску відносяться до відеопродукції порнографічного характеру, створеної за участю малолітніх дітей.

Матеріали з речовими доказами направлені для розгляду та прийняття рішення згідно з ст. 97 КПК України до слідчого відділу Дніпропетровського міського управління ГУМВС України в області.

Так, у квітні цього року за даним фактом слідчим відділом Дніпропетровського міського управління була порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ст. 301 Кримінального кодексу України.

У липні 2010 року під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання завзятого молодика, виявлений та вилучений системний блок із записами зображень та відео файлів з ознаками дитячої порнографії, модем, за допомогою був організований доступ до мережі інтернет, документи із записами, інші речові докази.

В ході оперативно-розшукових заходів були виявлені та задокументовані два аналогічних епізоди продажу оптичних дисків з вказаною продукцією, а саме мешканцю м. Кривого Рогу та м. Дніпродзержинська відповідно. За вказаними матеріалами у відношенні злочинника були порушені, ще дві кримінальні справи за ознаками злочину передбаченого ст. 301 Кримінального кодексу України («Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Потные ручки  (14.09.10 22:41): А Где фото и видеО! Ответить | С цитатой
2  (14.09.10 22:00): "Вказаний оптичний диск був направлений на експертизу для проведення дослідження. Після проведення дослідження був отриманий висновок про те, що відеозаписи, які містяться на оптичному диску відносяться до відеопродукції порнографічного характеру, створеної за участю малолітніх дітей."
Долго исследовали?
Ответить | С цитатой
гость  (14.09.10 21:41): Очередная показуха. Сядь за комп, поройся и такое можно нарыть, что на рвоту потянет. Элементарный развод лохов, которые не дружат с нетом. Пацан решил на этом подзаработать, а теперь ему срок впаяют. Глупый поступок в его жизни. А порнухи в нете валом и лезут как клещи, цепляясь к многим сайтам, и хрен отвяжешься от них. Ответить | С цитатой
Кризис  (14.09.10 20:29): А он не мусорок часом ??? Ответить | С цитатой
koz  (14.09.10 20:10): Maikl,
та не будем: мусара -321сы, барыги-suки... и никаких иллюзий, всё чётко и понятно!...
Ответить | С цитатой
Редактор  (14.09.10 17:14): \"щодо розповсюдження творів порнографічного характеру\", \"по распространению произведений порнографического характера\"... Как мило, произведения распространял? Может все таки пора уже уши резать бездарным \"журнализам\"? Ответить | С цитатой
Maikl  (14.09.10 17:13): Это как и с наркотой - не делишься с ментами - СИДИ!
Или будем и дальше питать иллюзии насчет морали?
Ответить | С цитатой
G F  (14.09.10 16:22): Одним словом скотина, хоча скотина для нього це ще гарне слово!!! Ответить | С цитатой
Стерва  (14.09.10 14:14): sola, о тож, Вы правы :(( А тут -- ура улю!!! "В Кривом Роге у местного жителя обнаружили героин" аж 100 гм изъяли! Маладца!!! Вовле школ обычных пошустрить не хотите? Улов поболее может быть...:(( Ответить | С цитатой
ALIEN  (14.09.10 14:08): Парус-2 -- не,не руки ! ! ! Ему, хотя надо было-бы его отцу... Ответить | С цитатой
1 2
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте