Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 04 июня 2024
02:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 9 января

Криминальная сводка на 9 января
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

У місті Дніпродзержинську затриманий вбивця

07.01.2012 о 05.20 год. до Дніпровського райвідділу міліції м. Дніпродзержинська від чергового лікаря міської лікарні швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення, що в прийомному відділенні під час надання медичної допомоги помер місцевий мешканець, 1988 р.н., який автомобілем швидкої допомоги з колото-різаним пораненням був доставлений до лікарні. В ході проведення комплекса оперативно-розшукових заходів за скоєння злочину затриманий непрацюючий, раніше судимий місцевий мешканець, 1973 р.н., який в 02.30 год. того ж дня під час сварки, виниклої на грунті давніх неприязних відносин, ножем спричинив вищевказане поранення. Вина зловмисника підтверджується особистим зізнанням, відтворенням обставин скоєння злочину та показами свідків.

Знаряддя злочину – саморобний ніж – вилучено. Слідчим відділом райвідділу порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 КК України («спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що заподіяли смерть потерпілого»).

У Дніпропетровській області за останню добу розкрито 3 пограбування та розбійний напад

За скоєння злочину «по гарячих слідах» затриманий та доставлений до Бабушкінського райвідділу міліції м. Дніпропетровська непрацюючий місцевий мешканець, 1987 р.н., який 07.01.2012 о 04.00 год. з прилавку кіоску, розташованого на пр. К. Маркса, відкрито заволодів 9 пачками цигарок.

06.01.2012 в ході розслідування кримінальної справи, порушеної за ч. 2 ст. 186 КК України («грабіж»), співробітниками Центрально-Міського райвідділу міліції м. Кривого Рога встановлено, що непрацюючий місцевий мешканець, 1992 р.н., 05.12.2011 о 20.45 год. під словесною погрозою застосування фізичного насильства заволодів мобільним телефоном, обручкою з жовтого металу та гаманцем з грошима 20 грн. у дівчини, 1988 р.н. Збиток складає 1256 грн. Частину викраденого вилучено. Зловмисник заарештований та утримується в Криворізькому СІЗО.

04.01.2012 о 22.00 год. на мосту через річку Саксагань, що в Жовтневому районі м. Кривого Рога, двоє місцевих мешканців, 1982 та 1985 р.н., намагались заволодіти велосипедом «Україна» у непрацюючого місцевого мешканця, 1969 р.н. Зловмисники затримані. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 186 КК України («грабіж»).

В ході розслідування кримінальної справи за ч. 1 ст. 187 КК України («розбій») співробітниками Бабушкінського райвідділу міліції м. Дніпропетровська за скоєння розбійного нападу на громадянку, що мав місце 29.12.2011, затриманий раніше судимий місцевий мешканець, 1980 р.н. Викрадений мобільний телефон вилучено.

В святкові дні на Дніпропетровщині у зловмисників вилучено зброю

06.01.2012 під час проведення оперативно-розшукових заходів у раніше засудженого мешканця Верхньодніпровського району, 1982 р.н., вилучено обріз двуствольної мисливської рушниці 16-калібру, маркування на якому знищено механичним шляхом.

В Амур-Нижньодніпровському районі м. Дніпропетровська 06.01.2012 під час проведення оперативно-розшукових заходів у непрацюючого місцевого мешканця, 1989 р.н., вилучено саморобний пристрій типу «самопал».

Вилучене направлено на експертизу. Вирішується питання про порушення кримінальних справ та обрання зловмисникам запобіжного заходу.

8 січня п. р. до працівників Межівського райвідділу міліції над i йшло пов i домлення про те, що в с. Славенка внаслідок отриманого   колото-рiзаного   пораненнями грудної клiтини помер 30-річний громадянин. Виїздом   на   м i сце злочину було встановлено, що 08.01.2012 о 22 г., перебуваючи в гостях у непрацюючого, ранiше судимого 28-річного брата, п i д час сп i льного розпиття спиртних напоїв, внасл i док раптово виниклої сварки, зловмисник кухонним ножем спричинив потерп i лому тілесні ушкодження, після яких він помер. За цим фактом слідчим відділом було порушена кримінальну справу за ч. 1 ст.  115  КК України «Умисне вбивство». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до  п'ятнадцяти років.

8 січня п. р. до працівників Тернівського міського відділу міліції над i йшло пов i домлення про те, що в одному із будинків по вул. Ігоря Петрова внаслідок отриманого   колото-рiзаного   пораненнями грудної клiтини помер непрацюючий, 47-річний громадянин. Проведеними заходами працівниками міліції за злочин затримано непрацюючу 43-річну спiвмешканку, яка 08.01.2012 о 11 г. за м i сцем спiльного мешкання, п i д час розпиття спиртних напоїв, на грунт i раптово виниклої сварки, кухонним ножем спричинила потерпілому смертельне поранення , після яких він помер. За цим фактом слідчим відділом було порушена кримінальну справу за ч. 1 ст.115 КК України «Умисне вбивство». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

8 січня п. р. до працівників Індустріального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції з приймального   в i дд i лення   л i карн i над i йшло пов i домлення про те, що з проникаючим колото-рiзаним пораненням грудної клiтини лiворуч госпiталiзований, 67-річний пенсіонер. За   скоєння   злочину був затриманий непрацюючий,43-річний син. Як з'ясувалося, 1 січня о 22.00   за м iсцем спiльного мешкання, пiсля   спiльного   розпиття   спиртних   напоїв,   пiд   час раптово виниклої сварки, кухонним ножем, спричинив батьков i зазначене т i лесне ушкодження. Знаряддям злочину - кухонний ніж - вилучено. За цим фактом слідчим відділом було   порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». З ловмиснику загрожує  позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

8 січня до працівників Павлоградського міського відділу міліції   звернулася безробітна, над i йшло пов i домлення, що до приймального вiддiлення лiкарнi iз травмою черевної порожнини за медичною допомогою звернувся непрацюючий 32-річний, громадянин , який пояснив, що 07.01.2012 о 22 г. бiля одного із буд инків по вул. Пролетарськiй, малознайомий побивши руками по головi i тулубу, заволодiв шкiряною курткою, светром та шкiряними туфлями. З биток - 1 тис. 700 грн. За скоєння злочину затриманий непрацюючий, ранiше судимий 28-річний чоловік .
Наразі, викрадене  - вилучено. За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж).

Gorod.dp.ua на Facebook.


911  (10.01.12 09:23): Сын отца, брат брата...о...еть !!!
С новым годом..говорю... тебе год добавили!!! :(
Ответить | С цитатой
мой номер 245  (10.01.12 08:31): Украл,выпил, в тюрьму. Романтика! Нажрались,поругались,зарезал. Идиоты,Дибилы,Моральные Уроды!!! На зоне таким и место среди таких же конченых. Пусть там друг друга режут. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте