Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 15 мая 2024
00:05

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 13 февраля

Криминальная сводка на 13 февраля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

11 лютого 2012 року до Заводського райвідділу міліції міста Дніпродзержинська від громадян надійшло повідомлення, що біля одного з будинків по вул. Комунарній з саднами обличчя та шиї знайдено труп чоловіка. До місця події негайно виїхала слідчо-оперативна група. На землі біля одного з під’їздів оперативники виявили труп непрацюючого, раніше судимого 36-річного місцевого мешканця. Згідно акту судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала від чисельних травм голови, які були завдані невідомою особою.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння вказаного злочину був затриманий непрацюючий, раніше судимий 34-річний чоловік, який мешкав у цьому будинку. На першому допиті останній повідомив, що 10 лютого, приблизно о 15-й годині, за місцем свого мешкання в ході спільного розпиття спиртних напоїв із майбутньою жертвою він, під час раптово виниклої сварки, руками декілька разів вдарив потерпілого, внаслідок чого останній втратив свідомість та впав на підлогу. Господар перетягнув співпляшника до іншої кімнати, а сам пішов спати. Прокинувшись о 2-й годині ночі 11 лютого, колишній в’язень виявив, що його приятель не подає ознак життя. Аби позбавитися мертвого тіла та відвести від себе підозру у вчиненні злочину, господар оселі витягнув бідолашного на вулицю, де й залишив біля будинку.

Провина зловмисника підтверджується особистим зізнанням та відтворенням обставин злочину.

За фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 КК України. Зловмисникові загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.


11 лютого біля одного з будинків по вул. Старокодацькій, Дніпропетровського району, працівниками спеціального загону дорожно-патрульної служби особливого призначення при МВС України спільно з працівниками слідчо-оперативної групи Дніпропетровського райвідділу міліції під час огляду автомобіля «Тойота-Прадо», яким керував 35-річний громадянин, у непрацюючого, раніше судимого 34-річного пасажира - мешканця міста Павлоград, був вилучений 8-зарядний сигнально-шумовий пістолет, який був перероблений під кулі калібру 9 мм. Зброя на час вилучення була споряджена 7 патронами з гумовими кулями. Вилучене направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

На теперішній час вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та обрання зловмисникові запобіжного заходу.


12 лютого до Красногвардійського райвідділу міліції міста Дніпропетровська від 27-річної мешканки вул.Амбулаторної надійшло повідомлення, що між нею та її співмешканцем 28-ми років виникла бійка, під час якої він поранився ножем. Вже на місці подій співробітники міліції встановили, що приблизно о 20-й годині між жінкою та чоловіком, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння виникла сварка, яка переросла в бійку. Під час сутички чоловік погрожував співмешканці кухняним ножем, який та вихопила у нього з рук та завдала чоловікові один удар в область грудної клітини ліворуч, спричинивши проникаюче колото-різане поранення. Зрозумівши, що сталося, жінка викликала бригаду швидкої медичної допомоги та працівників міліції. Однак постраждалого врятувати не вдалося.

Наразі за фактом навмисного вбивства порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 КК України підозрювана затримана. За цей вчинок їй загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.


12 лютого до Довгинцівського райвідділу міліції м. Кривого Рогу від громадян надійшло повідомлення, що в одній з квартир будинку по вул. Кокчетавській сталася сімейна сварка. Виїхавши до місця події, оперативники з гаматомами обличчя та голови виявили труп непрацюючого 25-річного співмешканця господарки квартири. Того ж таки дня за скоєння злочину був затриманий 28-річний молодик, який перебуваючи в гостях, під час спільного розпиття спиртних напоїв із господарями, на грунті ревнощів руками та ногами по голові та обличчю побив постраждалого. Від отриманих травм чолов’яга загинув миттєво.

За фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть, порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 КК України. Зловмисникові загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.


12 лютого до Індустріального райвідділу міліції м. Дніпропетровська звернувся 34-річний чоловік, який знімає квартиру в одному з будинків на вул. Донецьке шосе. У своїй заяві постраждалий повідомив, що приблизно о 15-й годині до нього в гості завітали двоє малознайомих молодиків. Останні побили жертву руками і ногами по голові, після чого заволоділи його мобільним телефоном та ключами від автомобіля «ДЕУ-Ланос». Зачинивши постраждалого у квартирі, зловмисники зникли у невідомому напрямку. Коли заявник прийшов до тями й йому вдалося через вікно вилізти з квартири, він негайно повідомив про злочин міліцію.

«Гарячим слідом» співробітниками спецпідрозділу «Беркут» кримінальний дует, кожному з яких 31 рік, був затриманий на одній з вулиць обласного центру.

За даним фактом порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж). Зловмисникам загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі.


12 лютого до чергової частини ГУМВС України в Дніпропетровській області від чергового Дніпропетровського міського управління міліції надійшло повідомлення, що працівнику полку патрульної служби міліції під час несення служби були спричинені тілесні ушкодження.

О 9.15 під час несення служби по охороні громадського порядку на перехресті пр. ім. газети «Правда» та вул. Калинової зупинився службовий автомобіль. Працівники міліції, які перебували в салоні автівки, звернули увагу на зупинившийся поруч автомобіль-таксі «Шевроле-Авео», з якого з пасажирської сторони, опустивши скло, висунувся невідомий чоловік та почав викрикувати в бік працівників міліції нецензурну лайку та руками показувати непристойні жести.

Коли ж на перехресті включився зелений сигнал світлофору, автомобіль-таксі повернув на вул. Калинову та почав рухатися в сторону вул.Образцова. Напроти одного з будинків екіпаж міліції наздогнав автівку та змусив водія зупинитися. Під час затримання правопорушника невідомий вчинив злісну непокору та опір працівникам міліції. Молодикові вдалося завдати правоохоронцю декілька ударів кулаком по обличчю, заподіявши останньому тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток носу та чисельних садин й забоїв обличчя.

Незважаючи на активний опір, зловмисник, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, був затриманий працівниками міліції та доставлений до Амур-Нижньодніпровського РВ міліції м. Дніпропетровська. Затриманому 18 років, він є спортсменом, який знається на східних єдиноборствах.

На теперішній час прокуратурою району вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 342 КК України (опір працівнику міліції) та обрання запобіжного заходу.


За минулі вихідні співробітники міліції Дніпропетровщини розкрили декілька зухвалих грабежів, які перебували на контролі ГУМВС в області.

Так, співробітниками Баглійського райвідділу міліції м. Дніпродзержинська затримані двоє 13-річних хлопчаків, які 6 лютого 2012 р. скоїли пограбування пенсіонера, заволодівши його грошима та мобільним телефоном.

Співробітниками Жовтневого РВ міліції міста Дніпропетровська затриманий 23-річний, раніше неодноразово засуджений місцевий мешканець, який ще 29 грудня 2011 року пограбував 51-річну жінку, вихопивши у неї мобільного телефона.

Відносно зловмисників нині порушені кримінальні справи за ч. 2 ст. 186 КК України. Ведеться слідство.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте