Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 14 мая 2024
00:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 14 февраля

Криминальная сводка на 14 февраля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

1. 13 лютого до працівників Синельниківського міськвідділу міліції звернулася 48-річна місцева мешканка, яка повідомила, що годиною раніше біля одного з будинків по вул. Леніна невідомий, погрожуючи предметом, схожим на ніж, заволодів її мобільним телефоном. По «гарячих слідах» за прикметами, які вказала постраждала, працівники міліції затримали непрацюючого 25-річного молодика. У останнього був вилучений кухонний ніж та викрадений телефон.

За даним фактом порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 187 КК України «розбій». Зловмисник заарештований, йому загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.


2. За минулу добу співробітники міліції Дніпропетровщини розкрили низку грабежів.

13 лютого до працівників Солонянського райвідділу міліції звернувся 39-річний мешканець селища Привільне. Останній повідомив, що 12 лютого о 23.00 годині біля одного з будинків по вул.Чечелівка непрацюючий, раніше судимий 43-річний чоловік після обопільної бійки, в ході якої заявнику були спричинена закрита черепно-мозкова травма, забиття головного мозку, з кишені куртки заволодів мобільним телефоном та незначною сумою грошей. Зловмисник був затриманий тієї ж ночі, а постраждалий госпіталізований до травматологічного відділення Солонянської лікарні.

В той же день о 17.15 до Нікопольського міськвідділу міліції звернулась 20-річна дівчина і повідомила, що до її квартири одного з будинків по вул. Шевченка, вибивши вхідні двері, зайшов невідомий, де зі столу відкрито заволодів мобільним телефоном. Менше ніж за годину раніше судимий за шахрайство 22-річний молодик вже давав покази.

Співробітниками Саксаганського райвідділу міліції м. Кривого рогу за пограбування 18-річного молодика, яке мало місце 11 лютого, затриманий раніше судимий 28-річний місцевий мешканець. Мобільний телефон жертви та частину грошей, якими він заволодів, вже повернуті постраждалому.

Співробітниками Довгинцівського РВ міліції Кривого Рогу за пограбування 17-річного хлопця, яке мало місце 17 січня, затримані три його однолітки, учні одного з місцевих ПТУ. Поцуплений мобільний телефон вилучений.

Співробітниками Нікопольського МВ міліції за пограбування 42-річного чоловіка, яке мало місце 2 лютого, затриманий неодноразово засуджений за майнові злочини 26-річний місцевий мешканець. Викрадений мобільний телефон вилучений.

За всіма цими фактами порушені кримінальні справи за ст. 186 КК України «грабіж». Зловмисникам загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі.


3. 13 лютого співробітниками Магдалинівського РВ міліції при проведенні профілактичних заходів в одному з будинків по вул.Зеленій, у селі Дубравка, під час огляду оселі у непрацюючої 38-річної господарки був вилучений саморобний пристрій по типу «самопал», виготовлений із металевої трубки довжиною 18 см, діаметром 1 см, прикріплений до дерев’яної рукоятки.

Співробітниками Жовтоводського міськвідділу міліції в той же день в одній із квартир по вул. Франка у спальній кімнаті раніше судимого 31-річного чоловіка був вилучений також саморобний пристрій «самопал», довжиною 13,5 см та діаметром 0,7 см.

Обидва саморобні пристрої були направлені до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України в області.

Відносно зловмисників вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та обрання вказаним громадянам запобіжного заходу.


4. 13 лютого співробітниками Дніпровського райвідділу міліції м. Дніпродзержинська зібрано матеріал відносно 36-річного водія «БМВ», який за нескладання адміністративного протоколу за порушення правил дорожнього руху за ч. 1 ст. 122 КУпАП намагався дати хабара в сумі 200 гривень старшому інспектору спецзагону ДПС особливого призначення при МВС України. За зібраними матеріалами нині вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 369 КК України (давання хабара).

5. 3 лютого співробітниками Індустріального райвідділу міліції м. Дніпропетровська в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного з будинків по вул. Косіора у непрацюючого, раніше судимого за крадіжки 24-річного місцевого мешканця був вилучений пакет з 0,5 гр. порошкоподібної речовини білого кольору. Згідно довідки науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС в області вилучене містить психотропну речовину «метамфетамін». За даним фактом порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Зловмисникові загрожує до трьох років позбавлення волі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Чёрная ж Опа  (14.02.12 15:27): Я в "экс"тазе. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте