Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 14 мая 2024
18:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 20 февраля

Криминальная сводка на 20 февраля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

18 лютого до працівників Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління вiд чергового лiкаря мiської лiкарнi швидкої медичної допомоги надiйшло повідомлення про те, що до реанiмацiйного вiддiлення, з проникаючим пораненням грудної клiтини був госпiталiзований безробітний, 26 річний громадянин.
Потерпілий лiкарям пояснив, що поранення йому спричинив невiдомий 17 лютого о 23.30 бiля бару по бульвару Будiвельникiв. За скоєння злочину, проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів був затриманий безробітний, ранiше судимий, 20 річний рiдний брат потерпілого.
Як з'ясувалося, 18 лютого за місцем мешкання мiж братами (потерпілий в цей час знаходився в станi алкогольного сп'яніння) виникла сварка, в ходi якої зловмисник кухонним ножем спричинив братові проникаюче поранення грудної клiтини.
Знаряддя злочину - кухонний нiж зi слiдами бурого кольору схожою на кров - вилучено. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

18 лютого до працівників Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 20 річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 03.30 бiля одного із будинків на ж/м Тополя - 2, двоє невiдомих, побивши руками по тулубу, заволодiли гаманцем з грошима у сумі 450 гривень та банківською карткою.
За скоєння злочину по «гарячим слідам» були затриманi безробітні, 21 та 20 річні молодики. Частину викраденого - грошi у сумi 250 грн. та банкiвську карту - вилучено.
За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (Грабіж). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

18 лютого до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 21 річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 17 лютого о 23.30 на перехрестi вул. Леваневского та пр. Калiнiна, невiдомий, схопивши руками за шию, заволодiв двома мобiльними телефонами. Збиток - 600 гривень. За скоєння злочину, працівниками карного розшуку був затриманий раніше судимий 26 річний місцевий мешканець. Викрадене - вилучено.
За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 186 КК України (Грабіж).
Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або
позбавлення волі на строк до чотирьох років.

За пограбування 21 річного молодика, що мало мiсце 25 грудня минулого року працівниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції був встановлений та затриманий 27 річний громадянин. Викрадений мобiльний телефон - вилучений.
За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (Грабіж).
Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

9 лютого працівниками Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ходi проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по провулку Брянському, у безробітної, 49 річної господарки оселі було вилучено речовину бiлого кольору об ' ємом 9 мл., яка згiдно довiдки НДЕКЦ мiстить психотропну речовину «Метамфетамiн», сухою вагою 0.280 гр.
За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 КК України ( Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).
Зловмисниці загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних
мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

19 лютого до чергової частини Криворiзького мiського управлiння телефоном надiйшло повiдомлення про те, що в приватнiй квартирi по вул. Армавiрська, сталась бiйка, пiд час якої один iз чоловiкiв отримав рiзанi поранення спини та грудей. Встановлено, що о 02.15 пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв, за мiсцем спiльного мешкання мiж безробітним, 54 річним господарем квартири та безробітним 52 річним квартиронаймачем, на грунтi раптово виниклих неприязненних вiдносин сталась бiйка, пiд час якої господар кухонним ножем нанiс потерпілому зазначенi тiлеснi ушкодження.
Працiвниками карного розшуку зловмисник був затриманий.
За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 121 КК України ( Умисне тяжке тілесне ушкодження).
Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

19 лютого до працівників Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась безробітна, 39 річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що 18 лютого о 23.05 бiля одного із будинків по вул. 23-го лютого 18 річний молодик шляхом ривка, заволодiв мобiльним телефоном та кросiвками у її 15 річного сина. Збиток - 1 090 гривень.
Наразі, зловмисник затриманий. Ведеться слідство.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте