Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
17:53

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 28 февраля

Криминальная сводка на 28 февраля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

27 лютого до працівників Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління вiд чергового лiкаря швидкої медичної допомоги надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини було доставлено безробітного, 20 річного місцевого жителя.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів був затриманий безробітний, 21 річний громадянин. 26 лютого о 22.25 бiля кiоску на бульварi Незалежностi між чоловіками, на грунтi раптово виниклих неприязненних вiдносин, сталась сварка, пiд час якої зловмисник кухонним ножем, який мав при собi, спричинив вищевказане ножове поранення потерпілому. За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

В ходi розслiдування кримінальної справи працівниками Дніпропетровського міського управління, встановлено, що 8 січня о 01.15 в одному із нiчних клубiв невiдомий, побивши кастетом та ногами по головi 34 річного громадянина заволодiв його наручним годинником. Збиток 10 000 гривень. За скоєння злочину встановлений та затриманий безробітний, 19 річний молодик.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 187 КК України (розбій).


27 лютого до працівнкиів Самарського райвідділу міліції звернулася 35 річна медична сестра. Заявниця повідомила про те, що о 20.00 по вул. Роторнiй на ж/м Приднiпровськ невiдомий, шляхом ривка, заволодiв полiетиленовим пакетом з грошима у сумі 400 гривень, двома доларами США, зарплатною, кредитною картками, паспортом, iдентифiкацiйним кодом на її iм'я та двома зарядними пристрiями для мобiльних телефонiв. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий безробітний, 20 річний молодик. Викрадене - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 186 КК України (грабіж).


27 лютого працівниками Дніпродзержинського міського управління в ходi проведення оперативно-розшукових заходів було виявлено та задокументовано факт торгiвлi людьми, вчинений безробітним, 26 річний мешканцем м. Днiпродзержинська.

Зловмсиник в червнi 2011 року завербував двох безробітних, 20 річних мешканкок м. Днiпродзержинська та пiд приводом працевлаштування їх в якостi танцiвниць в одному iз нiчних закладiв м. Москва, залiзничним транспортом, маршрутом «Днiпропетровськ – Москва» переправив їх до м. Москва, Росiйської Федерацiї, для подальшого продажу з метою експлуатацiї в якостi повiї. На даний час дівчата повернуті до мiсця мешкання.

За цими фактами слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 149 КК України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини).


27 лютого працівниками Криворізького міського управління при проведеннi оперативно-розшукових заходів по вул. Лермонтова в Центрально-мiському районi м. Кривий рiг було задокументовано факт продажу безробітним, ранiше судимим, 37 річним громадянином за грошовi кошти у 2500 грн., малокалiберної гвинтiвки, калiбру 5.6 мм.

Наразы, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


20 лютого працівниками Індустріального райвідділу міліції пiд час проведення профiлактичних заходiв по проспекту Миру, був затриманий розшукуваний за ч.2 ст. 186 (грабіж) КК України безробітний, раніше судимий, 27 річний місцевий мешканець.

У зловмисника було вилучено шестизарядний сигнально-шумовий пiстолет, калiбру 9 мм,. Згiдно довiдки НДЕКЦ вилучений пiстолет вiдноситься до нестандартної, ручної, короткоствольної, гладкоствольної вогнепальної зброї. За цим фактом слідчим відділом було додатково порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).


За пограбування 31 річної громадянки, що мало мiсце 19 листопада минулого року працівниками Дзержинського райвідділу Криворізького міського управління був встановлений та затриманий безробітний, 37 річний місцевий мешканець.

Частину викраденого - сумочку - вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 186 КК України (грабіж). Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Nitramin  (28.02.12 13:02): ... безробітний, безробітний, безробітний ...
---------
Дурацкий стиль какой то. Если работает - так пишите где. А не так и не надо долбить как дятлы. А то "...безработный вербовал безработных на безработную работу...".
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (11)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (6)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте