Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 6 июня

Криминальная сводка на 6 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

5 червня до Магдалинiвського райвідділу міліції вiд громадян надiйшло повiдомлення, що у с. Першотравенка біля одного з кафе було знайдено труп чоловiка. Виїздом було виявлено труп з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини непрацюючого 27-річного мiсцевого жителя. Прийнятими заходами за скоєння злочину затриманий, непрацюючий 26-річний мiсцевий житель, який 05.06.2012 знаходячись у станi алкогольного сп'янiння пiд час сварки ножем спричинив смертельне поранення потерпiлому. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство).


5 червня до П'ятихатського райвідділу звернулась 49-річна жінка. Заявник повідомив про те, що 03.06.2012 в с. Жовте 17 та 15-річні неповнолітні побивши руками по тулубу i головi, заволодiли металевим возиком, двома вудками та продуктами харчування у 80-річного пенсiонера. Зловмисники - затриманi.


5 червня до Павлоградського міського відділу міліції звернувся непрацюючий 55- річний чоловік. Заявник повідомив про те, що на вул. Карла Маркса, невiдомий, вдариши рукою по обличчю, заволодiв його мобiльним телефоном. Сума збитку - 275 грн. За скоєння злочину затриманий непрацюючий, ранiше судимий 29-річний мiсцевий житель. Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 186 КК України (грабіж). Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.


5 червня до Баглiйського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції звернулась 53-річна жінка. Заявниця повідомила про те, що по вул. Дунайськiй невiдомий, знаходячись у станi алкогольного сп'янiння, шляхом ривка, з прилавку, заволодiв футболкою та шортами. Сума збитку - 185 грн.За скоєння злочину затриманий непрацюючий 18-річний мiсцевий житель. Викрадене - вилучено.


5 червня до Жовтневого райвідділу Криворізького міського управління міліції звернувся 36-річний чоловік. Заявник повідомив про те, що бiля його будинку, знайомий шляхом ривка, з рук, заволодiв його мобiльним телефоном, за скоєння злочину по «гарячих слiдах» встановлений та затриманий непрацюючий 37-річний мiсцевий житель. Викрадене - вилучено.


Працівиками Жовтневого райвідділу Криворізького міського управління міліції за пограбування 52-річного чоловіка, що мало мiсце 13.05.2012 був затриманий непрацюючий, ранiше судимий 35-річний чоловік. Викрадений мобiльний телефон - вилучено.


5 червня працівниками Довгинцiвського райвідділу Криворізького міського управління міліції було заарештовано непрацюючого, ранiше судимого 38-ріного місцевого жителя. Було встановлено, що 08.05.2012 о останнiй, шляхом ривка, з кишені халату, заволодiв гаманцем з грошима 100 грн., пенсiйним посвiдчення та ключами вiд квартири у 74-річної пенсіонерки; також 10.05.2012 по вул. кириленка, останнiй, шляхом ривка, з шиї, заволодiв ланцюжком з кулоном iз жовтого металу у 73-річної пенсіонерки. Зловмисник заарештований та утримується в криворiзькому сiзо.


5 червня до Індустрiального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся непрацюючий 20-річний чоловік. Заявник повідомив про те, що по вул. Калиновiй, пiд час бiйки з малознайомим, останній заволодiв його мобільним телефоном та бейсболкою. За скоєння злочину затриманий непрацюючий 20-річний мiсцевий житель. Викрадене - вилучено.


30 травня працівниками Самарського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції та працiвниками Управління по борьбі з незаконним оборотом наркотиків ГУМВС в області в ходi проведення огляду однієї з квартир по вул. 20-рiччя перемоги у непрацюючого, ранiше судимого 32-річного чоловіка, вилучено медичний шприць з речовиною бiлого кольору об'ємом 2,1 мл, яка згiдно довiдки НДЕКЦ вiд 05.06.2012 мiстить психотропну речовину «метамфетамiн» сухою вагою 0,152 гр. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).
Gorod.dp.ua на Facebook.


Гражданин  (07.06.12 22:05): А чего Вы чепушилы на изнасилование малолетки комменты прикрыли, ссыте? Гадов надо кастрироавть , а их мамы папы бздят 6:-) Відповісти | З цитатою
Добрый человек  (07.06.12 09:00): Бублик этот, убийца из первого сообщения, уже не первый раз по пьяному делу на людей с ножом кидается. Нескольких даже ранил, но те не писали заявления в милицию, а участковому дела до него не было.
Имеем в итоге раненую жену погибшего, дурака, которому "светит" приличный срок. Двое детей, оставшихся без отца.
Відповісти | З цитатою
Прагматик  (07.06.12 06:23): Это же надо ?!?
За день 5 июня на весь Днепродзержинск одно преступление - мальчишка стырил трусы и майку.
На кой ляд такие "криминальные сводки" по городу ? Лучше бы уже вообще ничего не писали.
Сами же подрываете доверие к своей инормации господа.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті