Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 13 мая 2024
15:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 20 сентября

Криминальная сводка на 20 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

19 вересня до працівників Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що о 02.00 до приймального вiддiлення бригадою швидкої медичної допомоги в станi алкогольного сп'янiння, з колото-рiзаним пораненням черевної порожнини у неконтактному станi був доставлений безробітний, ранiше судимий, 49-річний мiсцевий житель.

Коли потерпілий прийшов до тями він пояснив, що о 00.10 перебував разом з ранiше судимим, 51-річним пенсіонером у гостях у 31-річного громадянина. В ходi спiльного розпиття спиртних напоїв, пiд час раптово виниклої сварки, пенсіонер кухонним ножем, який взяв зi столу, заподiяв потерпілому зазначене поранення. Наразі, зловмисник затриманий.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


19 вересня до працівників Нікопольського міського відділу міліції вiд громадян надiйшло повідомлення про те, що невiдомий в магазинi, який розташований по вул. Електрометалургiв, спричинив продавцю тiлеснi ушкодження та заволодiв грошима.

Виїздом на мiсце встановлено, що о 17.40 невiдомий, зайшовши до примiщення магазину та погрожуючи ножем вимагав грошi у 35-річної продавчині. Але через те, що остання вiдмовилась вiддати грошi зловмисник ножем спричинив їй двi рiзанi рани (одну в областi вуха, другу черевної порожнини), пiсля чого заволодiв виторгом в сумi 596 гривень та з мiсця злочину зник. За скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий, 38-річний мiсцевий житель.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 187 (розбій) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.


19 вересня працівники Тернівського міськвідділу міліції при проведеннi оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по вул. Лермонтова, у безробітного, ранiше судимого, 41-річного господаря оселі вилучили предмет, зовнi схожий на «Самопал», загальною довжиною близько 300 мм, що складається з металевої трубки довжиною близько 200 мм, дiаметром 4 мм, яка металевим дротом прикрiплена до дерев`яної рукоятки. Наразі, вилучений предмет направлено до НДЕКЦ для дослiдження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.


18 вересня до працівників Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення бригадою швидкої медичної допомоги з колото-рiзаною раною грудної клiтини була доставлена безробітна, 23-річна мiсцева жителька.

За скоєння злочину була затримана 69-річна мати потерпілої. Зловмисниця о 23.15 за мiсцем мешкання, в ходi спільного розпиття спиртних напоїв, пiд час раптово виниклої сварки кухонним ножем спричинила донцi зазначене поранення.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


За пограбування 14-річного хлопчика, що мало мiсце 11 вересня працівниками Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління були затриманi 18-ти та 19-ти річні молодики. Викрадений мобiльний телефон - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


19 вересня до працівників Верхньодніпровского райвідділу міліції вiд громадян надiйшло повідомлення про те, що бiля одного із будинків по вул. Набережнiй в смт. Днiпровське було виявлено труп жiнки. Виїздом на мiсце, за вищевказаною адресою, за залiзобетонною плитою у травi, в лежачому положеннi, в оголеному станi з тiлесним ушкодженням у виглядi рiзаної рани шиї було виявлено труп 42-річної мiсцевої жительки.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів за скоєння злочину був затриманий 32-річний місцевий мешканець.

Як з’ясувалося, 18 вересня близько 23.00 потерпіла перебувала в гостях у зловмисника. Після спільного розпиття спиртних напоїв чоловік намагався схилити потерпілу до сексуальних відносин, на що остання категорично відмовила, внаслідок чого зловмисник кухонним ножем спричинив їй вказане тілесне ушкодження. Намагаючись приховати сліди злочину він замотав труп у килим та виніс його на вулицю де і залишив.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте