Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 12 мая 2024
12:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 21 сентября

Криминальная сводка на 21 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

20 вересня до працівників Дніпропетровського райвідділу міліції звернувся 55-річний голова однієї із сільських рад. Заявник повідомив про те, що о 21.40 вiн помiтив трьох невiдомих, якi клеїли об'яву по продажу вугiлля на торговий павiльон. Після зробленого їм зауваження один iз невiдомих тричi вдарив його в груди i в обличчя, пiсля чого сiв в автомобiль i з мiсця поїхав.

Проведеними заходами зловмисника було затримано. Ним виявився 25-річний менеджер.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України.


20 вересня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся 24-річний реалiзатор магазину.

Заявник повідомив про те, що о 15.40 його знайомий, перебуваючи у примiщеннi магазину по вул. Електрозаводськiй, вiдкрито заволодiв велосипедом. Збиток - 40 000 гривень.

За скоєння злочину був затриманий 25-річний місцевий мешканець. За цим фактом проводиться слідство.


20 вересня працівники Дніпродзержинського міського управління в ходi проведення оперативно-розшукових заходів бiля одного із будинків по вул. Нiколенка у безробітного, 31-річного мiсцевого жителя вилучили незареестрований восьмизарядний газовий пiстолет, калiбру 8 мм, споряджений двома патронами. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для дослiдження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.


20 вересня працівники Криворізького міського управління в ходi проведення оперативно-розшукових заходів, бiля одного із будинків по вул. Ленiна у безробітного, ранiше судимого 34-річного мiсцевого жителя вилучили 100 патронiв калiбру 5,6 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ для дослiдження. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.


20 вересня працiвниками УДСБЕЗ ГУМВС України спiльно з працiвниками прокуратури було зібрано матеріал у вiдношеннi iнспектора державного архiтектурно-будiвельного контролю областi.

Зловмисник за не проведення перевiрки не введеного в експлуатацiю магазину та в подальшому не нарахування штрафних санкцiй в сумi 300 000 гривень вимагав та отримав хабар в сумi 30 000 гривень. За цим фактом було порушено кримінальну справу за ст. 368 (одержання хабара) КК України.


16 вересня до працівників Павлоградського міськвідділу міліції вiд громадян надiйшло повідомлення про те, що за мiсцем мешкання по вул. Станцiйна, помер господар домоволодiння.

Виїздом на мiсце було виявлено труп безробітного, 43-річного господаря оселі. Згiдно акту судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала в результатi закритої травми живота, яка супроводжувалась розривом печiнки та внутрiшньочеревним крововиливом з гострою крововтратою.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий, безробітний, ранiше судимий, 36-річний мiсцевий житель. Зловмисник, о 15.00 пiд час спiльно розпиття спиртних напоїв з потерпілим в його домоволодiннi, в ході раптово виниклої сварки руками, побив останнього, спричинивши йому вищевказанi тiлеснi ушкодження.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


19 вересня до працівників Дніпропетровського райвідділу міліції звернувся 62-річний приватний підприємець. Заявник повідомив про те, що 18 вересня о 21.30 двоє невiдомих, шляхом вiльного доступу, зайшли до його магазину, в с. Кiровське де погрожуючи застосуванням фiзичного насилля реалізатору, відкрито заволодiли виторгом в сумi 4 500 гривень та 10 блоками цигарок рiзних марок. За скоєння злочину були затримані 41 та 37 річні громадяни.

В ході проведення слідчих дій було встановлено причетність затриманих до розбійного нападу на магазин в с. Кiровське, що мало місце 31 липня. Тоді, близько 04.00, коли продавчиня магазину вийшла з запасного входу на внутрiшне подвiрiя магазину, до складського примiщення за цукром, двое невiдомих перелiзши через паркан, потрапили на внутрiшнiй дворик i приставивши їй лезо ножа до горла, зв’язали хомутом руки та завели назад в магазин i закрили в туалетi. В подальшому, зловмисники в магазинi викрали з шухляди столу виторг в сумi 2 000 гривень, 50 карток поповнення рахункiв рiзних мобiльних операторiв, цигарки, спиртнi напої i з мiсця злочину зникли. За цими фактами були порушені кримінальні справи за 3 ст. 187 (розбій) та ч. 3 ст. 186 (грабіж) КК України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте