Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 12 мая 2024
13:57

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 24 сентября

Криминальная сводка на 24 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

22 вересня до працівників Павлоградського міськвідділу міліції звернувся 62-річний пенсiонер. Заявник повідомив про те, що о 09.30 невiдомий з примiщення його гаража, шляхом вiльного доступу, заволодiв стабiлiзатором напруги та розпридiлювальним блоком. За скоєння злочину по «гарячим слідам» був затриманий беробітний, 56-річний громадянин без визначеного місця проживання.

За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.. 186 (грабіж) КК України.


22 вересня до працівників Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернувся 47-річний пенсiонер. Заявник повідомив про те, що двоє невiдомих навмисно пошкодили, обливши фарбою, бiгборд з наглядною агiтацiєю кандидата в народнi депутати. Виїздом на мiсце, встановлено, що о 23.15 43-річний мiсцевий житель спiльно з 17-річним молодиком за грошову винагороду у 1 000 гривень, яку їм пообiцяв невiдомий пiд час сумісного розпиття спиртних напоїв, фарбою червоного кольору, принесеною з собою, облили бiгборд з наглядною агiтацiєю кандидата в народнi депутати, пiсля чого були затриманi.

Наразі, відносно затриманих складені адміністративні протоколи.


22 вересня праціниками Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління було зiбрано матерiал у вiдношеннi директора комунального пiдприємства, який за видачу довiдки про стаж роботи вимагав та отримав хабар у сумі 8 000 гривень.

За цим фактом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 368 (одержання хабара) КК України.


22 вересня працівники Криворізького райвідділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів бiля одного із будинків по вул. Гагарiна у с. Чкаловка у безробітного, 39-річного мiсцевого жителя вилучили 49 патронiв калiбру 5.6 мм. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.


22 вересня працівники Павлоградського міськвідділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів по вул. Днiпровська у безробітного, ранiше засудженого, 32-річного мiсцевого жителя вилучили саморобний пристрiй по типу «Самопал», виготовлений iз металевої трубки довжиною 200 мм., дiаметром 10 мм. прикрiпленої до дерев'яної рукоятки. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.


За пограбування 30-річної громадянки, що мало мiсце 7 серпня працівниками Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був встановлений та затриманий безробітний, 26-річний місцевий мешканець. Викрадений мобiльний телефон - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 186 (грабіж) КК України.


21 вересня працівники Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів бiля одного із будинків по вул. Леваневського у безробітного, ранiше судимого, 45-річного мiсцевого жителя вилучили iноземний газовий пiстолет, кал. 9 мм, без набоїв. Згiдно довiдки НДЕКЦ вилучене є нестандартною, короткоствольною, гладкоствольною вогнепальною зброєю.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.


21 вересня працівники Красногврдійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів на перехрестi вул. Робоча та вул. Ньютона у безробітного, ранiше судимого, 36-річного мiсцевого жителя вилучили саморобний пристрiй типу «Самопал». Згiдно довiдки НДЕКЦ даний пристрiй є нестандартною вогнепальною зброєю, виготовлений саморобним шляхом по типу гладкоствольних, дульнозарядних (шомпольних) пiстолетiв з фiтiльним запаленням заряду.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.


23 вересня до працівників Покровського райвідділу міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що по вул. Радянськiй в смт. Просяна було виявлено труп чоловiка.

Виїздом на мiсце в кущах, з саднами голови та обличчя було виявлено труп безробітного, ранiше судимого, 25-річного мiсцевого жителя. Згiдно довiдки судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслiдок закритої черепно-мозкової травми, забиття та набряку головного мозку. В ходi проведення оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину були затриманi 23-х та 52-х річні місцеві мешканці.

Як з’ясувалося, о 04.30 потерпiлий зустрiв зловмисникiв та з ними пiшов розпивати спиртні напої. В ходi сварки, (через те, що один із зловмисників звинувачував потерпілого у крадiжці DVD-програвача) зловмисники неодноразово руками били потерпiлого по головi. Близько 07.00 цього ж дня, коли потерпілий зiзнався, що вкрав програвач, чоловіки направились до магазину за спиртними напоями i придбавши горілку продовжили спiльно розпивати спиртнi напої, пiд час чого зловмисники перiодично згадуючи i висловлюючи потерпiлому претензiї за фактом крадiжки, руками завдавали удари по головi. Вiд чергового удару, потерпiлий впав на землю після чого до свiдомостi бiльше не прийшов.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (25.09.12 11:34): Это нормальная работа милиции. А теми, кто ворует миллионы занимается прокуратура и СБУ, такие вещи надо знать. Ответить | С цитатой
321  (24.09.12 20:37): =звернувся 47-річний пенсiонер. Заявник повідомив про те, що двоє невiдомих навмисно пошкодили, обливши фарбою, бiгборд з наглядною агiтацiєю кандидата в народнi депутати.=
Стукач! А кандидат ему за это три кило гречки бросит "з барського столу".
Ответить | С цитатой
)))  (24.09.12 13:09): Менты когда серьезным Делом займетесь? Смешно читать вашу статистику )))Берите выше там крадут Миллиардами и ничего , а вы как будто Слепые все о мобилках)))ТОже конечно Подвиг в своем роде но мелко плаваете))) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте