Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
21:31

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 26 сентября

Криминальная сводка на 26 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

25 вересня до працівників Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась безробітна 25-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що 24 вересня о 22.30 бiля одного із будинків по пр. ім. газети «Правда», невiдомий, шляхом ривка з кишенi брюк, заволодiв грошима у сумі 230 гривень. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий безробітний, ранiше судимий, 21-річний молодик.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 186 (грабіж) КК України.


25 вересня працівники Апостолівського райвідділу міліції в ходi проведення профiлактичних заходів у с. Ленiнське, у безробітного, 29-річного мiсцевого жителя вилучили саморобний пристрiй по типу «Самопал», виготовлений iз металевої трубки довжиною 25 см., дiаметром 0,5 см. прикрiпленої до дерев'яної рукоятки. Наразі, вилучений пристрiй направлений до НДЕКЦ для дослiдження.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.


25 вересня працівники Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ходi проведення оперативно-розшукових заходів по вул. Погрiбняка у безробітного, 33-річного мiсцевого жителя вилучили порошкоподiбну речовину за своїми зовнiшнiми ознаками схожу на наркотичну. Згiдно висновку НДЕКЦ вилучене визнане психотропною речовино «Метамфетамiн» сухою вагою 0,165 грам.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.


25 вересня працівники Петриківського райвідділу міліції в ходi проведення оперативно-розшукових заходів у с. Іванiвка, у безробітного, 19-річного громадянина вилучили наркотичну речовину «Марихуана» вагою 5 кг. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для дослiдження.

За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.


24 вересня до працівників Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління вiд 40-річного мiсцевого жителя надiйшло повідомлення про те, що в його квартирі, яку вiн здавав пiд найм знаходиться труп жiнки.

Виїздом на мiсце, у спальнiй кiмнатi, на пiдлозi, накритий ковдрою, з чотирма забiйними ранами голови та замотаним дротом електрофона на шиї було виявлено оголений труп 25-річної мiсцевої жительки.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був встановлений та затриманий безробітний, ранiше судимий, 37-річний громадянин.

Зловмисник о 20.00 використовуючи паспорт, який з його слiв, був викрадений ним наприкiнцi серпня 2012 у м. Одеса, винайняв вказану квартиру. Пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв з потерпілою, в ходi раптово виниклої сварки він декiлька разiв вдарив її скляною пляшкою по головi після чого задушив електродротом та заволодiв її мобiльним телефоном на двi сiм-картки i ланцюжком iз бiлого металу.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.


20 вересня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління надiйшло повідомлення про те, що по вул. Рози Люксембург, знаходиться чоловiк з пораненням шиї. Виїздом на мiсце, з колото-рiзаними пораненнями шиї, було виявлено труп 36-річного чоловіка. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був встановлений та затриманий безробітний, ранiше судимий 45-річний мiсцевий житель.

Зловмисник проходячи по двору потерпiлого почув як останнiй зробив йому зауваження щоб вiн не ходив цiєю вулицею на грунтi чого мiж ними виникла сварка, яка переросла в бійку.

Пiд час бійки зловмисник пiдiбрав з землi осколок пляшки та нанiс потерпілому удар в шию пiсля чого з мiсця скоєння злочину втiк.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст 115 (умисне вбивство) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.


За пограбування 19-річного громадянина, що мало мiсце 25 липня працівниками Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був затриманий безробітний, 19-річний місцевий мешканець. Частину викраденого - мобiльний телефон i годинник вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 cт. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


18 вересня працівники Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ходi проведення оперативно-розшукових заходів по вул. Десантнiй у безробітного, 29-річного мiсцевого жителя вилучили порошкоподiбну речовину бiлого кольору.

Згiдно висновку НДЕКЦ вилучене визнано психотропною речовиною «Амфетамiн», сухою вагою 0,157 грам.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Молот  (26.09.12 14:01): Кстати, о криминале. Господин редактор, вам не кажется, что заголовки типа "Настоящему Индейцу завсегда везде ништяк!" больше подходят для сборища "гопников", чем городского сайта? Или мы должны подстраиваться под правящую "братву"? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте