Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 12 мая 2024
05:53

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 28 сентября

Криминальная сводка на 28 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

27 вересня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся безробітний, 53-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що о 03.00 малознайомий громадянин, вiдкрито заволодiв телевiзором. Збиток - 3 999 гривень. За скоєння злочину був затриманий безробітний, 23-річний громадянин.

Викрадене - вилучено.

Ведеться слідство.


27 вересня до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася 33-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 22.05 невiдомий, з вiкна одного із будинків по вул. Янгеля, кинув скляну пляшку на її автомобiль, чим пошкодив кришку капота i склоочисник автомобiля. За скоєння злочину був затриманий 74-річний пенсiонер. Чоловік знаходячись за мiсцем свого мешкання, у нетверезому станi, iз хулiганських спонукань кинув на автомобiль заявницi порожнiй скляний флакон з-пiд медичного препарату, ємнiстю 100 мл. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) КК України.


27 вересня працівниками Павлоградського міськвідділу міліції було зiбрано матерiал у вiдношеннi приватного пiдприємця по наданню юридичних послуг, який вимагав та отримав 6 000 гривень за вирiшення питання щодо несплати штрафу мiсцевим жителем за порушення правил користування природнiм газом, а також пiдключення до газової мережi.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 368 (одержання хабара) КК України.


21 вересня працівники Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління пiд час проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що 20 вересня о 22.00 безробітний, ранiше судимий, 28-річний громадянин знаходячись в пiд'їздi по пр. Металургiв, побивши руками по головi, заволодiв наручним годинником та грошима в сумi 290 гривень у 58-річного місцевого мешканця. Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 187 (розбій) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


За пограбування 37-річного громадянина, що мало мiсце 25 вересня працівниками Тернівського райвідділу міліції був затриманий ранiше судимий, 17-річний молодик. Частину викраденого - обручку iз жовтого металу - вилучено. Прийнятi заходи для встановлення та затримання спiвучасникiв злочину.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


За пограбування 19-річного громадянина, що мало мiсце 7 квітня працівниками Бабушкінського райвідділу міліції був встановлений та затриманий безробітний, 33-річний місцевий мешканець.

Викрадений мобiльний телефон - вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


За фактом ДТП, яка мала мiсце 20 вересня по вул. Спаськiй працівниками Новомосковського міськвідділу міліції був затриманий безробітний, ранiше судимий 31-річний громадянин, який керував мотороллером та скоїв наїзд на 18-річного пішохода.

Потерпілого було госпiталiзовано до реанiмацiйного вiддiлення лікарні. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте