Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 24 мая 2024
08:56

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 3 октября

Криминальная сводка на 3 октября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

2 жовтня до працівників Новомосковського міського відділу міліції вiд диспетчера приватної охоронної фірми надiйшло повідомлення про те, що о 21.10 у магазинi по вул. Головка був затриманий чоловiк. Виїздом на мiсце встановлено, що 16-річний молодик перебуваючи в нетверезому станi відкрито заволодiти банкою кукурудзи та соняшниковим насінням. Але через незалежнi вiд нього обставини свiй злочинний намір до кiнця не довiв (так як дверi магазину були зачиненi, а зловмисник, погрожуючи унiверсальним слюсарним ключем, вимагав їх вiдчинити).

За цим фактом ведеться слідство.


2 жовтня до працівників Дніпродзержинського міського управління звернувся 49-річний слюсар-ремонтник. Заявник повідомив про те, що о 14.50 у барi по пр. Ленiна, невiдомий, шляхом ривка з кишенi сумки заволодiв мобiльним телефоном. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий безробітний, ранiше судимий, 30-річний громадянин. Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


2 жовтня до працівників Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернулась 34-річна приватна підприємниця. Заявниця повідомила про те, що 30 вересня о 21.30 по вул. Прикордоннiй, безробітний, ранiше судимий, 34-річний громадянин шляхом ривка, заволодiв мобiльним телефоном. Наразі, зловмисник – затриманий.

За цим фактом слідчим відділом вирішується питання по порушення кримінальної справи за ст.186 (грабіж) КК України.


2 жовтня працівники Нікопольського міського відділу міліції в ходi проведення оперативно-розшукових заходів, по вул. Головка, у безробітного, ранiше судимого, 38-річного мiсцевого жителя вилучили обрiз двоствольної мисливської рушницi, 12-го калiбру. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.


29 вересня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги, з тупою травмою черевної порожнини, у станi алкогольного сп'янiння було доставлено безробітного, 54-річного місцевого жителя. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий 50-річний мiсцевий житель, який о 20.20 пiд час сварки, виниклої на грунтi ревнощiв до їх спiльної знайомої, дерев`яним молотком, нанiс потерпілому 5 ударiв по тулубу.

Знаряддя злочину - дерев`яний молоток - вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


23 вересня до працівників Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що з травмою голови, у станi алкогольного сп'янiння до них було доставлено безробітного, 22-річного мiсцевого жителя.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий безробітний, 36-річний мiсцевий житель. Так о 20.15 розпиваючи спиртнi напої, мiж чоловіками виникла сварка в ході якої зловмисник скляним келихом завдав потерпiлому два удари по головi. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


1 жовтня до працівників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що до них з колото-рiзаним пораненням черевної порожнини, у станi алкогольного сп`яніння було госпіталізовано безробітного, 41-річного мiсцевого жителя. Виїздом на мiсце встановлено, що вказані тілесні ушкодження потерпілому пiд час розпиття спиртних напоїв, в ходi раптово виниклої сварки, кухонним ножем спричинив безробітний, ранiше судимий брат.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


1 жовтня до працівників Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 29-річний мiсцевий житель. Заявник повідомив про те, що о 22.30 на АЗС його знайомий, спiльно з двома невiдомими, побивши, заволодiли його автомобілем.

Проведеними заходами, за скоєння злочину, були затриманi безробітні, 32-х та 39-ти річні місцеві жителi.

Зловмисники домовившись про зустрiч з потерпiлим, пiд час з`ясування термiну повернення останнім грошового боргу в сумi 50 000 гривень, руками побили останнього та забравши його автомобiль, з мiсця злочину поїхали. Викрадений автомобiль в технiчно-справному станi знайдений. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.


21 вересня працівники Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ходi проведення оперативно-розшукових заходів, по вул. Юнацькiй у безробітного, ранiше судимого, 32-річного мiсцевого жителя вилучили слiп-пакет з речовиною бiлого кольору, за своїми зовнішніми ознаками схожу на наркотичну. Згiдно довідки НДЕКЦ вилучене визнано психотропною речовиною «Метамфетамiн», сухою вагою 0,2697 гр. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (15)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (4)

•  У ставку в центральному парку Дніпра масово гине риба (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте