Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
17:44

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

За мотивами казки Еліни Заржицької створено мультфільм

За мотивами казки Еліни Заржицької створено мультфільм
Ініціаторами створення мультфільму стали обласна бібліотека для дітей (директор Ольга Шарабура) та Криворізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Надія» (директор Надія Полонська).

Те, що казка про розумну й добру черепашку Наталку користується популярністю у дніпропетровських малюків, не варто й нагадувати. Адже саме діти – вихованці інтернатних закладів області взяли активну участь в оформленні однойменної книги, яка вийшла друком у видавництві «Пороги» (Дніпропетровськ, 2011). А вихованці Криворізької школи-інтернату «Надія» зробили аж 12 малюнків – майже до кожної казки (всього на розгляд авторові було надіслано майже 100 малюнків).

Саме маленькі вихованці закладу під час вручення їм готовою книги, яке відбувалося на базі обласної бібліотеки для дітей і запропонували створити мультфільм про кумедні пригоди милої черепашки. Керівництво інтернату та працівники бібліотеки вирішили допомогти дітям.

У роботі зі здійснення мрії взяли участь викладач живопису Людмила Шевченко (яка, до речі, працює саме «Надії»), відмінник культури України, член Асоціації композиторів Всеукраїнської Національної музичної спілки, композитор Валентина Фалькова, молода письменниця Наталія Дев’ятко і, звичайно, сама авторка – Еліна Заржицька. Монтаж здійснювала Дар'я Корольова (м. Київ).

Тепер їх роботу зможеш оцінити і ти, шановний читачу.

Заходь за адресою abetka.ukrlife.org/zarzhytska4.html – і ти матимеш змогу дізнатися про пригоди черепашки Наталки та її друзів!

Директор бібліотеки Ольга Шарабура обіцяє, що презентація мультфільму відбудеться напередодні Дня захисту дітей – саме тоді планується вихід другої частини мультфільму «Як черепаха Наталка до школи збиралася».

Тож – до зустрічі, Наталко!

Gorod.dp.ua на Facebook.


Марина  (22.01.13 17:44): Класно. Тільки мало. :)
Вітаю землячку!
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте