Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Інспектори Дніпропетровщини встановили нестачу 42-х транспортних засобів

 Інспектори Дніпропетровщини встановили нестачу 42-х транспортних засобів
Фахівці Дніпродзержинської об'єднаної держфінінспекції у минулому році під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності комунального підприємства «Дорожник» встановили проведені з порушенням законодавства операцій з ресурсами, що призвели до втрат, на суму майже 400 тис. грн, а саме: нестачу транспортних засобів у кількості 42-х одиниць залишковою вартістю 172,9 тис. грн та піску в кількості 1145 тони на суму 15,86 тис. грн. Контрольний захід охопив період з 01.07.2009 по 01.07.2012.

Пред'явлені під час інвентаризації окремі деталі неможливо ідентифікувати як транспортні засоби, які знаходяться на балансі підприємства. Перевірити їх на відповідність номера двигуна, шасі (рами), зазначених в техпаспортах, свідоцтвах про реєстрацію машин, не надається можливим у зв'язку з відсутністю двигунів та шасі (рам). Виявлені окремі деталі ідентифікувати як транспортні засоби неможливо, вони не відповідають критеріям визначення об'єкту основних засобів, так як не використовуються в процесі діяльності підприємства, імовірність отримання в майбутньому вигод від їх використання відсутня.

Серед інших порушень: завищення витрат на оплату праці; незаконне списання будівельних, паливно-мастильних матеріалів; нестача коштів в касі; покриття за рахунок коштів підприємства витрат фізичної особи для сплати адміністративного штрафу.

За результатами ревізії складено 12 протоколів про адміністративні правопорушення.

Про результати проінформовано УБОЗ ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Прес-служба ДФІ в Дніпропетровській області

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Внимательный  (18.03.13 18:38): Походу ЗОВ статью писал - только у них "инспекторА" Відповісти | З цитатою
Губенистые хроники  (18.03.13 17:41): Та всем колхозом растянули грабли по домам, ну а директора чуть поболее взяли, чем остальные - наличку. Охрана, как всегда, не ПРи делах - ни трактора, ни денег, да и не налил никто. Відповісти | З цитатою
ХЗчто  (18.03.13 16:52): Инспектора или инспекторЫ Відповісти | З цитатою
вораза  (18.03.13 16:22): а гаварят "нема покращеня" - взяли скока захатели Відповісти | З цитатою
Прохожий  (18.03.13 16:11): Сп..дить 400 тысяч народных денег админстративное правонарушение? У них там свободных вакансий нет? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Андрик  (18.03.13 16:00): И кто то уже понес наказание?Или только одни разговоры ? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті