Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 05 мая 2024
14:54

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Букроссинг

Букроссинг
Подарувати незнайомій людині свою улюблену книгу, та отримати натомість іншу поціновувачі художньої літератури могли у Харькові, де нещодавно відбувся Всеукраїнський фестиваль букроссингу: «Літературне бомбардування».

Його суть полягає в обміні літературними виданнями між людьми, які люблять читати й прагнуть заохотити до цього інших. Фестиваль проводиться вже декілька років поспіль і збирає сотні молодих читців з різних міст України. Цьогоріч на фестивалі в Харкові побував і один із представників Дніпропетровська, Ян Комишан.

Термін букроссинг з’явився відносно недавно і в дослівному перекладі означає звільнення книги. Спочатку, небайдужі до друкованих видань читці, залишали прочитану книгу у громадському місті, для того, щоб інша людина, якій вона випадково попадеться під руку, теж могла її прочитати та знову залишити її на вулиці для інших читців. Згодом, активісти вирішили розширити букросинг, доповнивши його цікавими фестивалями та теплими зустрічами, на яких можна поспілкуватися з однодумцями та презентувати улюблену книгу.

Тепер активний учасник фестивалю планує провести подібний захід і у Дніпропетровську. Адже переконаний, що він неодмінно буде цікавим та корисним для нашої молоді.

Gorod.dp.ua на Facebook.


som  (22.03.13 14:46): Судя по мелькнувшему на экране "твору" Жадана, уже можно представить уровень и содержание предлагаемой "шаровой" литературки. Очередные западенские нацсвидомые агитки, типа Матиос, Жадан, Фарион и тп. Никак SS-voboda не успокоится.
И кто бы сомневался?
Ответить | С цитатой
ГРАМАТЕЙ  (21.03.13 00:28): Хоть пишите правильно!!!
Буккро́ссинг (англ. bookcrossing, иногда «книговорот») — хобби и общественное движение, действующее по принципу социальных сетей и близкое к флешмобу.
ГРАМАТЕИ МЛЯ !!!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте