Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
05:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Представництво ЄС в Україні презентувало нову Програму розвитку територій

Представництво ЄС в Україні презентувало нову Програму розвитку територій
Голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод провів нараду щодо першого конкурсу проектів в рамках Програми Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».

Участь у заході також взяли керівники обласної ради, міські голови, голови районних рад та районних державних адміністрацій.

- Важливою частиною Програми Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», реалізація якої розпочалась у лютому цього року, є можливість співфінансування проектів місцевого та регіонального розвитку, - сказав голова обласної ради Євген Удод. - Головна мета, яку ставлять перед собою організатори конкурсу, полягає у наданні допомоги українським органам влади в розробці та реалізації ефективної політики регіонального розвитку. Стосовно Дніпропетровщини, реалізація проектів буде спрямована на сільську місцевість. Наш Президент Віктор Янукович наголошує на тому, що практична реалізація нової регіональної політики – серед важливих завдань влади на цей рік. Йдеться, зокрема , про перехід регіонів і громад до системного освоєння власних ресурсів на стратегічних засадах, поширення міжрегіональної співпраці , - відзначив Євген Удод.

Дана Програма фінансується Європейським Союзом та впроваджується за підтримки GIZ International Services . Термін реалізації проектів в рамках Програми «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні» складає від 18 до 30 місяців.

За словами голови обласної ради, тематика конкурсних заявок, здебільшого стосуватиметься розвитку економіки сільської місцевості.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Kvill  (02.04.13 17:30): Если внимательно посмотреть, то в новых разрешительных центрах (Правды 95 а) все компы Америкосовские по подобным программам приобретенные ... Хоть есть на чем работать, бо нашим сколько денег не выделяй все на горшок пойдет !!! Відповісти | З цитатою
украинский мангуст-эстет  (02.04.13 16:00): подобные программы были реализованы (названия только поменяли, суть та же) с лет 8-10 назад в Литве и Латвии, до этого в Венгрии и Румунии, потом в Польше. В результате все мелкие фермеры и предприниматели обанкротились, всё технологичное производство остановлено и продано. В результате на западе есть работа, у нас её нет. Про работу грузчиком или продавцом я умолчу. ТакЪ победимЪ! ))) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Прохожий  (02.04.13 15:53): А промышленность наша никому не нужна. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті