Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
01:50

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Відтепер у Дніпропетровській області громадяни можуть отримати спрощений доступ до адміністративних послуг в усіх 658 відділеннях «Укрпошти»

Відтепер у Дніпропетровській області громадяни можуть отримати спрощений доступ до адміністративних послуг в усіх 658 відділеннях «Укрпошти»
«Уряд системно підвищує якість надання адміністративних послуг населенню. У жовтні 2012 року було розпочато спільний пілотний проект Дніпропетровської облдержадміністрації та «Укрпошти» «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту».

Він передбачає можливість для громадян за принципом «єдиного вікна» отримати низку адміністративних послуг через відділення поштового зв'язку. Цей проект особливо важливий для сільських районів», - сказав Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул під час презентації проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту» в усіх відділеннях поштового зв'язку в Дніпропетровській області.

Він зазначив: «Тепер для того, щоб отримати субсидію, оформити пенсію, чи установити та отримати статус «Ветерана праці» тощо, не треба їхати в райцентр. Фахівці «Укрпошти» (в поштовому відділенні або вдома) допоможуть громадянам оформити звернення та запити, відправлять їх у необхідні державні інстанції. А після вирішення питання - видадуть необхідні документи на руки. У тому числі і з доставкою додому».

На початковому етапі в Дніпропетровській області було задіяно 6 відділень поштового зв'язку (Кривий Ріг - 2 , Марганець - 1 Царичанський район - 3). Практика показала - проект затребуваний і користується попитом у населення. Найбільшим попитом серед населення користуються оформлення субсидій на комунальні послуги, придбання твердого та скрапленого газу та оформлення довідок про отримання доходів (пенсії).

«Із квітня цього року адміністративні послуги можна отримати вже через усі відділення поштового зв'язку регіону і вони доступні кожному. Це 658 відділень у містах, районах, селах Дніпропетровської області.

Дніпропетровщина - перший регіон в Україні, де цей сервіс впроваджений у всіх відділеннях поштового зв'язку», - сказав Олександр Вілкул. Крім Дніпропетровської області такі пілотні проекти на основі британського досвіду вже впроваджені у Львівській (6 відділень), Закарпатській (4 відділення), Сумській (1 відділення) і Одеській (5 відділень) областях. У презентації проекту також взяли участь голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Дмитро Колєсніков та генеральний директор Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Оксана Плотнікова.

Gorod.dp.ua на Facebook.


житель л/б  (10.04.13 09:21): В первую очередь,необходимо всем жителям города вернуть почтовые ящики.Вся корреспонденция валяется на полу(это касается 40 п/о). Ответить | С цитатой
penka  (07.04.13 18:39): я не знаю, что они хотят запустить, но часть корреспрнденции не ДОХОДИТ до адресата! Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте