Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
09:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Команда Дніпропетровщини посіла І місце на командному чемпіонаті України з веслування

Команда Дніпропетровщини посіла І місце на командному чемпіонаті України з веслування
Команда Дніпропетровської області посіла І місце на командному чемпіонаті України серед дорослих та молоді з веслування академічного. За підсумками змагань збірна Дніпропетровщини здобула19 золотих, 12 срібних та 13 бронзових медалей. Про це повідомили в департаменті у справах фізкультури і спорту, сім'ї та молоді облдержадміністрації.

Змагання проходили у місті Києві з 13 по 15 вересня 2013 року. Всього в чемпіонаті взяли участь понад 250 спортсменів з 10 областей України.

До складу збірної команди Дніпропетровської області увійшли вихованці Дніпропетровського вищого училища фізичної культури та Дніпропетровської обласної школи вищої спортивної майстерності. Найбільшу кількість медалей здобула заслужений майстер спорту України Наталія Губа (2 золоті та 1 срібна медалі).

Губернатор Дмитро Колєсніков привітав команду Дніпропетровщини з перемогою та зазначив: «Завдяки вашим перемогам Дніпропетровщина підтверджує та укріплює свій статус спортивного центру України. Ваші перемоги – це наша гордість, приклад волі, сили та наполегливості для підростаючого покоління. Це надзвичайно важливо, адже обласна влада робить ставку на популяризацію здорового способу життя серед дітей та молоді»

Зокрема, під керівництвом Дмитра Колеснікова на Дніпропетровщині розпочато реалізацію програми «Міцне здоров’я – успішне життя», метою якої є виховання здорового покоління шляхом пропаганди здорового способу життя серед дітей та молоді та розвитку інфраструктури для занять фізичною культурою та спортом.

Довідка:

У Дніпропетровській області академічним веслуванням займається 826 спортсменів, з яких 595 - у 8 відділеннях дитячо-юнацьких спортивних шкіл, 50 - у Дніпропетровському вищому училищі фізичної культури, 42 спортсмени - у школі вищої спортивної майстерності, 80 - у спортивних клубах, 59 - у вищих навчальних закладах. До складу збірної України з веслування академічного входять 59 спортсменів з Дніпропетровської області. Підготовкою спортсменів з академічного веслування займаються 55 тренерів, з яких 30 – штатні працівники.

Gorod.dp.ua на Facebook.


А мне нравится  (17.09.13 18:11): Всё, шо имеет хоть какое-то отношение к Камасутре, у нас на ПеРвом месте. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті