Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 15 мая 2024
13:28

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Євген Удод: «Дніпропетровці вже розуміють, що можуть приводити до ладу свої двори, проявивши власну ініціативу»

|«« «« »» »»|

У Дніпропетровську триває конкурс «Красивий двір», який активно підтримує голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод. В рамках акції ініціативні жителі міста займаються благоустроєм своїх прибудинкових територій. Так, 2 листопада до масового осіннього прибирання долучилися ще два райони – Ленінський та Кіровський - загалом близько 700 чоловік, мешканців 30 багатоквартирних будинків.

- Традиція спільними зусиллями наводити лад у місті поступово входить в життя Дніпропетровська. Сьогодні городяни вже розуміють, що можуть привести до ладу свої двори, проявивши власну ініціативу, а ми, у свою чергу, всебічно допомагаємо їм у цьому, - підкреслив Євген Удод. - Два тижні поспіль я сам із задоволенням приймаю участь у заходах з благоустрою, висаджую дерева, і щоразу знайомлюся з цікавими, небайдужими людьми, яким щиро хочеться допомагати.

В рамках вже других суботніх заходів, упорядковано прибудинкові території, на прохання ініціативних груп завезено чорнозем, пісок, саджанці дерев та кущів, людям видано необхідний для прибирання інвентар, рукавички, мішки для сміття, фарба та пензлі.

Третій захід з благоустрою заплановано провести через тиждень, 9 листопада, а перший відбувся 26 жовтня. Нагадаємо, що конкурс «Красивий двір» триває вже близько двох місяців. В результаті акції надійшло 150 заявок і прийом побажань від жителів міста досі триває. За словами голови обласної ради, жителі багатоквартирних будинків прийняли цю ідею з великим ентузіазмом, проявили громадянську активність і бажання навести лад у своєму дворі. Необхідні для благоустрою ресурси жителі отримали від обласної ради.

Підсумки конкурсу «Красивий двір» будуть підведені вже весною наступного року. Організатори відвідають кожен двір-учасник і оцінять, як мешканці будинків змогли попрацювати восени і, головне, як вони змогли зберегти результати своєї праці. Призи – все те, що необхідно мешканцям конкретного будинку - дитячий майданчик, лавки, нові поштові скриньки чи ремонт в під'їзді. На переконання Євгена Удода, у другому етапі конкурсу візьмуть участь близько 300 будинків Дніпропетровська.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте