Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 18 апреля 2024
06:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Нові ідеї для нової Української Держави

Нові ідеї для нової Української Держави
Події, що нині відбуваються в Україні, гостро відчуваються кожним свідомим громадянином - незалежно від його національного походження й навіть від геополітичних уподобань.

Український народ став заручником бездумної політичної практики, в основі якої - наповнення усіх органів влади людьми, які не мають власних ідей та ініціативи, зате готові прийняти до виконання будь-яку вказівку "зверху".

Кінець такої політики супроводжується крахом української економічної системи й системи національної безпеки. Реальністю стали зовнішня агресія з боку Російської Федерації й відсутність конкретної економічної та військової підтримки з боку країн НАТО. Нація стоїть перед загрозливим вироком, зміст якого - відсутність достатніх умов для існування Української Держави.

Зараз вже не потрібні емоції та докази правильності точки зору прибічників та противників Майдану. Революція переходить у іншу стадію, коли зрозуміло: за хвилею невдоволення старим порядком має прийти хвиля готовності створювати порядок новий. За абстрактними поняттями "цивілізаційний вибір" та "правова держава" мають постати конкретні відповідальні вчинки людей, які знають, що треба робити, й можуть мотивувати інших людей до конструктивної праці.

Наступна ініціатива виходить від Української Національної партії Ноократії, але спрямована не лише до наших прихильників.

Ми знімаємо усі додаткові умови для людей, які мають нові ідеї. Були членами Партії Регіонів чи якоїсь іншої партії - байдуже. Релігійна та національна приналежність - не має значення. Створюється не нова влада, а нова держава, в основі якої мають бути особиста відповідальність й готовність до порозуміння з співгромадянами на основі загальнолюдських інтересів.

Кожну таку людину ми запрошуємо до концентрації ідей та ініціатив навколо ноократичної ідеології, яка ще не набула глобального поширення, але для України настав час, коли вона або стає Державою Влади Розуму, або зникає назавжди.

Ми пропонуємо не просто зустрітись та обмінятись думками, а негайно розпочати створення нових державних інститутів в усіх сферах суспільного життя.

У суботу, 15 березня 2014 року під егідою клубу "Винахідник" (патентного відділу обласної наукової бібліотеки) відбудеться нарада науковців, на якій розглядатимуться державотворчі ініціативи УНПН.

Доповідач - Провідник УНПН Головаха Павло Володимирович.

Запрошуються громадяни, які мають бажання й готовність залучитись до створення нової держави та управління нею - у лавах УНПН або залишаючись позапартійними.

Адреса: м. Дніпропетровськ, проспект Карла Маркса 18, 3-й поверх, патентний відділ.

Початок о 14:00.
Вхід вільний.

Довідки й обговорення - у групі Фейсбук.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте