Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Діти з особливими соціальними потребами відправляються на оздоровлення

Діти з особливими соціальними потребами відправляються на оздоровлення
259 дітей Дніпропетровщини з особливими соціальними потребами днями відправляються на оздоровлення у дитячі центри «Молода гвардія» (м. Одеса) та «Перлина Придніпров'я» (с. Орлівщина Дніпропетровська область). Про це повідомили у департаменті фізичної культури і спорту, сім'ї та молоді облдержадміністрації.

Відпочиватимуть та оздоровлюватимуться діти у цих таборах 21 день. Тут вони будуть забезпечені цікавим дозвіллям - займатимуться у різноманітних гуртках, братимуть участь у конкурсах, спортивних змаганнях. Проходитимуть курс соціальної реабілітації – займатимуться з психологом, залучатимуться до інтерактивів, тренінгів тощо. Важливим аспектом є те, що під час такого відпочинку діти не переривають навчання, а продовжують заняття за шкільною програмою.

«Відпочинок та оздоровлення потрібні дітям не лише влітку на канікулах, а й протягом всього року. Тим більше, що дитячі табори, які приймають дітей на відпочинок посеред навчального року, мають необхідну навчальну базу. Це дозволяє дитині, перебуваючи на оздоровленні, не переривати процес навчання і паралельно відпочивати», - сказала заступник директора департаменту Лілія Ковальова.

З початку 2014 року вже оздоровлено 657 дітей Дніпропетровської області з особливими соціальними потребами. У Дніпропетровській області діє регіональна програма з оздоровлення дітей, на реалізацію якої у 2014 році передбачено 20 млн. грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті