Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Конфлікт між керівництвом Дніпропетровської ОДА та Президентом – це вигадка «чорних піарників»

Конфлікт між керівництвом Дніпропетровської ОДА та Президентом – це вигадка «чорних піарників»
Насправді такого конфлікту немає. У керівництва Дніпропетровської облдержадміністрації прекрасні робочі відносини з Президентом України Петром Порошенко. А неправдива інформація поширюється олігархічним угрупуванням реваншистів, точніше, їх найманцями – фахівцями з «чорного піару».

Борис Філатов розповів про те, що інформаційна «чорнуха» не лише публікується у ЗМІ, але й відправляється спеціальними каналами в Адміністрацію Президента, а можливо, підкладається і на стіл Президенту. При цьому автори замовних статей часто-густо посилаються на вигадані судження неіснуючих експертів та політологів.

Одну з таких афер вдалося розкрити завдяки редактору відділу розслідувань німецької газети «Ді Вельт» Йоргу Айгендорфу. Нещодавно на одному з українських сайтів з'явилась дивна публікація, автор якої висловлював припущення, нібито місце Президента Порошенко ось-ось може посісти голова Дніпропетровської ОДА Коломойський. Для підтвердження своєї думки автор навів цитату «німецького політолога Гюнтера Шольца» з блога на сайті берлінської газети «Тагесшпігель». Коли ж мешканець Берліна Йорг Айгендорф, який, до речі, неодноразово відвідував Дніпропетровськ, на прохання Бориса Філатова здійснив перевірку згаданої інформації, з'ясувалося, що ніякого «політолога Гюнтера Шольца» в Німеччині немає, як відсутній і відповідний блог на сайті «Тагесшпігель». Зате в невеликому баварському містечку мешкає астрофізик Гюнтер Шольц, який, природно, не є фахівцем з українських питань. І подібні брехливі вигадки, на жаль, непоодинокі.

Заступник губернатора також додав, що інформаційні атаки добре координуються. «Всі бачили, що телеканал «Інтер» разом з «Українською правдою» виставили неправдиву інформацію в один день», - підкреслив він.

Найогидніше те, що сфальсифіковані «викривальні» матеріали проти Дніпропетровської ОДА та її очільника охоче передруковують російські ЗМІ відверто антиукраїнського спрямування.

Gorod.dp.ua на Facebook.

16  

Енот Полоскун  (18.07.14 13:52): Вот Филатову и пришлось оправдываться, только вот боты Коломойского по всем фронтам мочили Порошенко перед выборами, сами полезли на рожон, теперь расхлебывайте.
сам-сон  (18.07.14 13:33): Это Филатов ,наивное дитя природы думает что конфликта нет.Открытого противостояния нет,а Порошенко сидит в Киеве и думает,как ему власть удержать,а то на весах явный перевес всегда лидирующего региона Днепропетровщина.Не замыливайте людям глазки,я требую этого!
darogatour  (18.07.14 10:30): Обратите внимание на пост няши Поклонской:
https://twitter.com/volodarorg
 (17.07.14 16:47): Коломойский с Порошенко давно являются соперниками по бизнесу. В свое время первый даже жаловался на второго, что тот хочет его убрать. Тем не менее, Коломойскому, действительно, не нужно место Президента Порошенко, т. к. Коломойский втихаря создает свое собственное государство, в которое уже входят регионы Днепропетровска, Запорожья и Одессы. В ближайших его планах - непокорные Донецкий и Луганский. А уж затем - и часть оставшейся Украины, которую он давно обставил своими сепараторами для дойки.
И если не принимать во внимание такую "мелочь", тогда КОНЕЧНО - ВСЕ ЭТО ЛОЖЬ!!!... И Коломойский вовсе никакой не сепаратист...
Саша_  (17.07.14 15:03): Уверен новое правительство понимает заслуги команды Днепропетровской ОГА. Если бы не Коломойский и К, сейчас на наших улицах шла бы война, взрывались дома, убивали наших детей чеченские наемники и прочая нечисть. И очень злит кремлевских ботов что Днепр стоит прочно и всю сепаратистскую наволочь вырубывает на корню, не давая поднять голову. Все предатели страны понесут заслуженное наказание! Все сцыкливые олигархи - заработавшие состояние в Украине, на украинцах и в решающую минуту предавшие свою страну, свой народ - трепещите. Ваше будущее уныло - присвоенные ресурсы у вас отберут, укрываться вы будете в рашке, на отдых ездить будете в Крым. Нормальные страны вас принимать не будут!
Sv58  (17.07.14 14:41): Дрянь этот Филатов. Почему ? Да потомчто при его участии разрушили Детский Мир. А вместо него соорудили склеп. а-ля 4-й энергоблок Чернобыля. Не ему говорить о поядочности
Faza  (17.07.14 14:04): поживем увидим... хотя мы знаем как Филатов умеет рассказывать!
Lekar  (17.07.14 12:54): Политиков нужно оценивать по делам их.
В Днепропетровске мир ?!
И огромное спасибо И.В. за это.
Чем больше компромата в ящике, тем очевидней, где правда !
Думающие поймут, примитив схавает...
Обговорення: 2
Интересно  (17.07.14 11:59): когда в этой новости коменты заблокируют?
Путь в никуда  (17.07.14 11:50): Евреи у власти это путь в никуда.А я думал что хуже чем с Януковощем уже не будет.
1 2

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті