Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
12:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

у Дніпропетровській області припинено діяльність міжрегіонального конвертаційного центру

у Дніпропетровській області припинено діяльність міжрегіонального конвертаційного центру
Слідче управління ФР Міндоходів у Дніпропетровській області припинило діяльність міжрегіонального конвертаційного центру.

Конвертаційний центр діяв на території Київської і Дніпропетровської областей. Його діяльність була спрямована на надання послуг з мінімізації податкових зобов’язань підприємствам з реального сектору економіки, звісно використовуючи різні схеми переведення безготівкових коштів у готівку. Загальний тіньовий обіг центру, за даними слідства, напротязі 2013 - 2014 років склав близько 3 млрд. гривень.

До складу центру входила група осіб у складі 7 чоловік. Офіси центру та підконтрольних йому підприємств, розташовувалися в орендованих приміщеннях, що належать переважно приватним особам. В ході обшуків у офісах, автівках та місцях мешкання основних фігурантів було вилучено фінансово-господарські документи, 16 комп'ютерів, ноутбуки, печатки фіктивних підприємств.

Крім того, на розрахункових рахунках, що належать підконтрольним підприємствам центру конвертації заарештовано більше 3 млн. гривень.

В ході проведення слідчо-оперативних заходів злочинна діяльність центру була припинена. Задля цього, заздалегідь, було відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого статтями 205, 209 та 212 Кримінального кодексу України.

Слідчі дії у по даному факту тривають.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Палестинец  (21.10.14 07:16): Кого опять накрыли? Вроде всех уже в стойло загнали. Ничего не поменялось. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті