Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 16 червня 2024
19:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

БК «Прометей» готується до рішучих змін

БК «Прометей» готується до рішучих змін

У черговому матчі Єврокубку баскетболісти зі Слобожанського під Дніпром поступилися БК "Париж" 79:96, що викликало чергову гостру реакцію президента клубу Володимира Дубинського.

Цього сезону в Єврокубку «Прометей» грає як на американських гірках – то підйом, то спуск. У п'яти іграх у півфіналіста попереднього розіграшу – дві перемоги та вже три поразки.

Вчора у черговій грі наші земляки без шансів поступилися «Парижу», про що в клубі розповіли:

«Прометей» поступився «Парижу», зазнавши третьої поразки в сезоні Єврокубка

1 листопада «Прометей» провів свій черговий матч групового етапу Єврокубка, поступившись на паркеті комплексу «Арені Рига» французькому «Парижу». Підопічні Ронена Гінзбурга зазнали поразки із рахунком 79:96.

«Титани» вже традиційно для себе зуміли добре розпочати матч та виграти першу чверть, однак у другій французи віднайшли свою гру та зуміли переламати хід поєдинку – виграли 10-хвилинку та пішли на велику перерву вже за комфортної переваги. Рахунок на табло був 41:48 не на користь української перерви.

Так само жваво «Париж» продовжив і в другій половині. Баскетболісти клубу із Франції виграли обидві чверті та довели матч до перемоги.

«Париж» залишається непереможною в Єврокубку командою – 5 матчів та 5 перемог у нинішньому сезоні. Для «Прометея» ж ця поразка стала третьою, результат команди Ронена Гінзбурга – 2-3.

На «Прометей» далі чекає домашній матч у ЛЕБЛ проти «Огре» (4 листопада) та виїзна гра проти литовських «Вулвз» у Єврокубку (8 листопада)».

Ця поразка викликала черговий шквал критики Володимира Дубинського. Нагадаємо, що раніше він обіцяв розігнати половину команди. Схоже, ця загроза стає все реальнішою, про що президент написав:

«Поступаємось, дива не сталося. Зі старту було зрозуміло, що гра буде швидка, виснажлива та агресивна.

Перша чверть - добре відіграли, йшов кидок. У другій відпускаємо суперника на сім очок вперед і починаємо розуміти нема нікого, хто поведе Прометей уперед.

Дуже очікували відповідальну гру у захисті у другій половині матчу, але дива не сталося.

Треба визнати, ми виглядали слабкішими за суперника і нам необхідно робити висновки та приймати рішення з приводу того, що ми робимо далі.

Найближчим часом буду мати розмову з тренером Нено, маємо підтримку від партнерів та готуємось до болючих змін».

Фото - БК "Прометей".




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті