Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міськрада торік виділила 13,5 млн грн фінансової допомоги для поліції

Міськрада торік виділила  13,5 млн грн фінансової допомоги для поліції

Мерія Дніпра продовжує співпрацювати зі службами, які стежать за громадським порядком, безпекою, рятують людей.

18 січня заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту міської ради Дмитро Редька відвідав Дніпровське управління патрульної поліції.

«Міська рада постійно взаємодіє з цим підрозділом поліції. Торік з міського бюджету було виділено допомогу у вигляді субвенції – 2,5 млн грн – на придбання службового автомобіля та паливно-мастильних матеріалів. Усього за минулий рік поліції було виділено 13,5 млн грн. Ці кошти були направлені на придбання 5 службових автомобілів та паливно-мастильних матеріалів для щоденного патрулювання міста. Важливо і надалі співпрацювати з поліцією, яка стежить за правопорядком у місті», - підкреслив Дмитро Редька.

У січні патрульній поліції Дніпра виповнилося 8 років.

За словами інспекторки пресслужби Управління патрульної поліцій в Дніпропетровській області Людмили Копиленко, завдяки професійній підготовці, мобілізації усіх зусиль, плідній співпраці з органами місцевого самоврядування патрульна поліція сумлінно виконує свої обов’язки. Патрульні поліцейські продовжують 24/7 нести службу на вулицях міста, слідкують за правопорядком під час комендантської години, несуть службу на блокпостах.

«За минулий рік кількість відпрацьованих викликів майже не знизилася. Поліцейські опрацювали понад 88 тисяч викликів. Попереджали вчинення кримінальних злочинів: крадіжок, розбійних нападів та пограбувань. Із заявлених і відпрацьованих пограбувань, крадіжок та розбійних нападів по гарячих слідах патрульні розкривають понад 70% таких злочинів.

Основним напрямком роботи патрульних залишається контроль за дотриманням правил дорожнього руху водіями та безпекою на вулицях. Торік патрульні виявили майже 6 400 водіїв, що мали ознаки сп’яніння і керували транспортними засобами. За порушення правил дорожнього руху патрульні склали понад 55 тися адміністративних матеріалів», — зазначила Людмила Копиленко.





Gorod.dp.ua на Facebook.


так боря  (15.03.24 12:30): "покупает" полицию... Ничего нового, всё как всегда и тянется это с 90-х... Відповісти | З цитатою
Инвалид МВД  (19.01.24 12:25): Я здоровья на службе лишился, а мне ни копейки матпомощи не дали. Последний буряк без соли доедаю!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті