Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
04:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі стартував марафон добрих справ

У Дніпрі стартував марафон добрих справ

Потужна спільнота молодих волонтерів запустила у Дніпрі марафон добрих справ. Долучитися до гарних та корисних ініціатив, які допомагатимуть нашим захисникам і постраждалим від війни, можуть усі охочі.

Про це Відкритому розповіла голова Молодіжної ради Дніпра Дар’я Бичишина.

“Марафон стартував 24 січня і триватиме близько двох тижнів. Але ми плануємо його продовжувати й надалі, популяризуючи в інших містах. Ми будемо плести маскувальні сітки, робити окопні свічки, майструвати павербанки для військових та поїдемо у притулок для тварин, щоб на місці допомогти тим, кого евакуювали із зон бойових дій. Будемо працювати у гуманітарних штабах.

Долучитися до марафону можна як офлайн – на місцях наших зустрічей із волонтерами, так і дистанційно, організовуючи допомогу там, де зараз необхідно. Зареєстровані волонтери, які візьмуть участь в усіх трьох днях «Марафону добрих справ», отримають по завершенню іменні сертифікати та нагороди. Але найважливіше — кожен зможе у подальшому долучитися до спільноти однодумців та розпочати власний шлях волонтера разом з ініціативною молоддю”, – розповідає Дар’я Бичишина.

Реєстрація на “Марафон добрих справ” доступна за посиланням.

Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті