Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Упродовж декількох годин поліцейські Дніпра затримали підозрюваного за замах на вбивство містянина

Упродовж декількох годин поліцейські Дніпра затримали підозрюваного за замах на вбивство містянина

Під час сварки чоловік напав з ножем на потерпілого.

24 квітня близько 15:10 до поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з магазинів на Бульварі Слави чоловіка поранили ножем. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила обставини злочину.

З’ясувалося, що між незнайомцями виник словесний конфлікт. Коли слова закінчилися, зловмисник дістав з кишені ніж та вдарив ним потерпілого. З тілесними ушкодженнями 43-річного чоловіка госпіталізували до лікарні.

Правоохоронці Дніпровського районного управління поліції спільно з поліцейськими з відділення поліції № 5, впродовж двох годин, затримали злодія на території Соборного району.

39-річного нападника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також правоохоронці вилучили знаряддя злочину - ніж.

25 квітня слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (29.04.24 16:41): Легализировать Відповісти | З цитатою
Гость  (29.04.24 16:40): Не детализировать, точнее детализировать. Відповісти | З цитатою
Гость  (29.04.24 16:39): Тем более нельзя детализировать оружие. Оно должно быть только у тех кто на службе и во время службы. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті