Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 5 травня 2024
10:21

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

oreiro


20 жовтня 2016, 17:29

Перша жертва протистояння у Попасній

Сьогодні близько 16 години вогнепальне поранення отримав 35 – ий Дмитро Тисячний, представник «Самооборони фермерів». Це сталося у селі Попасне Новомосковського району Дніпропетровської області. Там вже понад півтора місяця триває протистояння між спадкоємцями власника ФГ «ДАР» та рейдерами, які «по бєспрєдєлу» відбирають успішне сільськогосподарське підприємство.
За словами Анатолія Гайворонського, депутата Дніпропетровської обласної ради від Радикальної партії та очільника асоціації фермерів і приватних землевласників, вчора так би мовити, «команда підтримки» рейдерів захопила один з комбайнів та порізала на ньому шини. Сьогодні, він, механізатори і «Самооборона фермерів», хотіли відремонтувати пошкоджену техніку. Проте, коли вони підійшли, в них почали стріляти. В результаті, відзначає Анатолій Гайворонський, один з активістів самооборони фермерів отримав вогнепальне поранення лівої ноги. Постраждалого відправили в Дніпро до лікарні Мечникова, а вони чекають приїзду слідчого з ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області. Наголосив Анатолій Гайворонський.
30 вересня у Попасній, під час свого візиту на Дніпропетровщину, побував лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Виступаючи перед селянами, він запевнив селян, що вони можуть розраховувати на підтримку Радикальної партії і його особисту у справі захисту їх прав та інтересів.
Нагадаємо, у серпні 2016 р. помер Василь Дарадуда, власник ФГ «ДАР». А вже 3 вересня цього року, спадкоємці яким неодноразово пропонували продати господарство, дізналися, що зловмисники підробили документи та змінили керівника фермерського господарства і внесли данні нової людини до Державного реєстру юридичних осіб. Такі зміни до Держреєстру здійснила Державний реєстратор в Одеській області Мшар С. Ю. Цікавий факт – адреса «нового власника» ФГ «ДАР» Іванченка, вказана в Єдиному держреєстрі, належала притулку для бомжів у м. Кам’янське. А з 08 вересня 2016 р. власником ФГ «ДАР» в держреєстрі став Кузнєцов В. В.














Переглядів: 710
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті